Lyckats göra en Madicken..

Under dom senaste dagarna har min egna lilla Rapunzel vuxit en decimeter av stolthet. Börjat första klass, tagit hål i öronen och klippt av hälften av sitt långa hår. Medans Edwin har spunnit vidare på en annan saga och lyckats göra en Madicken genom att pilla in en stor pärla i näsan. Vilket resulterade i några timmar på akuten och en rosa flodhäst i plast rikare..
 
 
Så onsdagen spenderade vi på olika håll. Ella i skolan, Martin på akuten med grabbarna och jag själv var ute på språng med min syster i några timmar innan samtalet ifrån Martin kom. Edwin hade nämligen passat på att smitit upp på Ellas rum medans hon var i skolan och tagit fram hennes pärlor. Han kom sedan ner och pekade på näsan. Mycket riktigt så hade han lyckats stoppa in den så pass långt att det inte gick att suga ut den för egen maskin. Så Akuten blev nästa anhalt och efter lite magi lyckades doktorn få ut den.
 
 
Pärlan fick Edwin sedan lägga ner i en burk tillsammans med ett hundratals andra som doktorn lyckats plockat ut på andra busungar under året som gått. Under middagen hemma sedan hade vi tre glada barn som på deras eget lilla vis babblade på i ett om dagens olika bravader. Emil i sin tur har nämligen börjat med små egna hyss genom att räcka ut tungan och lipa åt pappa för att kort därefter skratta högt i flera minuter. Det ser så roligt ut att man själv inte kan hålla sig för skratt.
 
 Foto: Isabella
 
Vi vuxna har annars inte hunnit med så mycket annat än att försökt hållit jämna steg med dom små. Farbror Mackan har dock hängt med oss i några kvällar, Morfar har varit över på middag, Becca och familjen kom även över på en snabbkaffe och bus i fredags. Lördagskvällen spenderade vi dock själva och helt utslagna i soffan efter en hektiskt vecka. Under dagen idag fick vi besök igen här hemma av Martins föräldrar på lite fika. I skrivandes stund håller Martin på att bunkra upp med täcken och kuddar i soffan för en mysig filmkväll för två. Vilket känns som en perfekt avslutning på denna helg. Puss/Isabella.

Kommentarer
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Åh så underbara bilder!

2016-08-22 @ 02:57:33
URL: http://spontan.bloggg.se
Postat av: Tina

Haha vilken busunge! Tur att doktorn fick ut pärlan! KRAM

2016-08-22 @ 11:21:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux