Mysfaktor i hemmet som är svår att slå!

Vi fick hemlevererade två stycken vita sittpuffar i äkta skinn ifrån Marocko design i dagarna. Puffen är tillverkad för hand i Marocko och är av mycket hög kvalitet. Den bidrar med en mjukhet och mysfaktor i hemmet som är svår att slå. Det bästa med allt är att dessa möbler bara blir finare och finare med åren, håller i flera generationer framöver..

 
Dessa puffar säljs både med och utan stoppning. Med måttet på Ca 55 cm i diameter och med en höjd på runt 35cm. Vi valde att få puffarna hemlevererade utan stoppning och fyllde sedan upp dom med tygtrassel då jag redan hade en massa sådan hemma. Men man kan med fördel även fylla upp dom med tidningspapper eller gamla kläder eller sovtäcken. När jag var liten hade mina föräldrar liknande puffar i vårat vardagsrum och jag minns så väl hur kul jag och mina syskon hade med dessa. 
 
 
Vi byggde massor av kojor och tränade balansen uppe på dom. Vilket kanske inte uppskattades av min mor dock. Här hemma ska puffarna få anvädas fritt av både stora som små. I dagsläget står dom uppradrade inne i vardagsrummet men tanken är att dom ska få flytta upp till barnens spel och hobbyrum framöver. Tillsammans med en ny grafisk matta och lite andra små detaljer kommer det att bli riktigt fint där upp!!
 
Foto: Isabella - I samarbete med marockodesign.se
 
I skrivandes stund så sitter Ella och Edwin uppe på varsin puff och spelar spel runt vardagsrumsbordet. Martin i sin tur håller på att förbereda allt inför morgondagens parkleksbesök med Emil sovandes på bröstet i bärselen. Själv försöker jag att samala energi till att ta tag i storstädningen. Hyllorna ska dammas av och böcker ska sorteras upp. För vi håller på med en liten mini rokad här nere emellan badstunderna. Puss/Isabella.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux