Sommaren är snart slut..

Om bara någon daga så börjar höstterminen igen. Sommarlovet är därmed snart slut och vardagen ska få sig en nystart igen. För många familjer känns det oftast tungt att semestern nu är slut och att vi går emot mörkare tider igen. Men så känner inte vi här hemma. För hösten är en av mina absoluta favoritårstider, ja om man bortser ifrån regnet då förståss..
 
 
För hösten är inte bara full av färger och frisk luft som gör mig glad. Utan att även få återgå till lite mer fastare rutiner i vardagen igen känns lite som en befrielse och semester i sig. Rutiner är nämligen extremt viktiga för mig att få ha då jag är en planeringsmänniska ända ut i fingerspetsarna. Men den här sommaren har tiden som trebarnsföräldrar gått i ett sådant fort tempo att vi blivit tvungna att ta dagarna lite mer så som dom har kommit. Vilket har varit en stor utmaning i sig och även inneburit bra träning för mig.
 
 
Men visst har den här sommaren även gått lite väl fort och det mesta regnade bort. Under dom finaste av dagar så vart jag ju även sjuk och vi spenderade mycket av tiden här hemma. Det har dock inte gått någon nöd på våra små då dom haft fullt upp ändå med badande, gungande, hoppande och busande timmar ute på framsidan och baksidan. Vilket även var våran plan när vi byggde ut och renoverade upp trädgården redan tidigt i våras. Nu till hösten så ska även Emil och Edwin få testa på hur det känns att besöka öppnaförskolan. Vilket både jag och Martin tror kommer bli en succe, speciellt för Edwin. 
 
Foto: Isabella 
 
Ella i sin tur börjar första klass och är så ivrig över att få träffa sin fröken och alla klasskompisar igen. Hon har redan börjat att packa i ordning hennes nya väska med regnkläder, stövlar, pennor och block inför skolstarten. I dagarna ska vi även ge oss ut på den årliga shoppingdagen bara hon och jag. Då vi går på cafe, shoppar höstkläder och ny skolväska etc. Vilket ska bli så otroligt mysigt!! Men redan om liten stund så ska vi försöka samla in alla busungarna för att hämta ut ordern med grabbarnas nya väskor och kläder. Edwin har nämligen också fått välja en egen väska med matchande tillbehör till denna säsongen och han är så stolt över den. Vilket är så kul att se!! Puss/Isabella
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Så himla mysigt ni har det! :) Men ja, lite väl mycket regn detta året också!

Postat av: Tina

Hej vännen! Alldeles för länge sen jag kikade in här. Alltså Er trädgård är ju bara så fin! Älskar den! Tänkt på Dig många gånger då vi är trångbodda och skulle behöva skapa oss ett rum till. Tänkt många gånger att jag skulle behöva din inspiration. Härligt att läsa att Ni är laddade för hösten, jag är också en rutinmänniska och jag tycker också det är skönt att semestern är över. Många varma kramar!

2016-08-16 @ 08:41:57
URL: http://familjenrosmer.blogspot.se
Postat av: Isabell

Åh, så himla fint ni har det! :) Hade varit en dröm när jag var liten!

2016-08-16 @ 16:28:14
URL: http://hotelisabell.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux