Utspridda över hela huset.

Shoppingturen tillsammans med Ella igår var så mysig! Vi passade även på att ta en kvällsfika ute på stan bara hon och jag. På vägen hem hämtade vi även ut Ellas Nya kläder som vi beställde i samband med att Edwin valde ut sin första egna väska. Så nu är alla barnens garderober uppgraderade inför hösten vilket känns så skönt. Det märks att fröken bus har blivit stor och vuxit massor under sommaren. Men hon tycks även ha kommit in i en liten för tidig tonårsfas. För just nu ligger hennes kläder utspridda över hela huset. Så medans hon plockar iordning ska jag själv börja packa upp resten av beställningen..
 
 
En turkos gymnastikpåse stod högst upp på inköpslistan då hennes förra hade gått hål i. I Ellas skola har dom gymnastik tre ggr i veckan och hon är därmed i behov av en stor gymnastikpåse som rymmer allt. Dom flesta andra som vi tittat på har varit på tok för små. Hon behöver även ha en ryggsäck till fritids och en som ska användas till och från skolan. Självklart blev det därav även en turkos ny väska ifrån Quiksilver samt en marinblå då det var tvungen att matcha hennes vinterjacka sedan.
 
 
Som ni hör har jag inte så mycket att säga till om utan får i stället bara stå för begräsningarna av summor. Så att pengarna inte skenar i väg allt för mycket. Som tur är har vi lyckats sälja bort mycket av Ellas urvuxna kläder och även sparat en massa som grabbarna förhoppningsvis ska kunna ärva framöver. I paketet nu så låg det även nya trosor och strumpor för det kan vi aldrig få för mycket utav här hemma då torktumlaren aldrig tycks bli mätt på dom.  

Foto: Isabella
 
Ella fick även välja några nya par jeans och en tjockare tröja. Då hon var så nöjd med hennes förra par ljusa jeans ifrån Name it så blev det nu även två par nya i en lite mörkare färg. Dom kommer bli så fina till hennes nya skor och nya skinjacka. Jackan är jag själv riktigt avis på då den var så cool!! Den kommer garanterat att användas flitigt av Ella. Hon har dock hotat med att hon ska låsa in den i sitt skåp så att jag inte råkar låna den. Ja hade jag bara kommit i den så att den legat farligt till. Puss/Isabella
 

Kommentarer
Postat av: Tina

Så mycket fint! Hon har bra smak den unga damen! KRAM

2016-08-17 @ 08:37:30
Postat av: Anna

Så himla fina grejer! Älskar färgen! :)

2016-08-17 @ 16:37:05
URL: http://dcentury.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux