Vi laddar upp inför..

Barnen är nu hämtade, insamlade och allt står nu klart inför helgen. Så nu laddar vi upp inför en mysig familjekväll med lite musik, kuddkrig och popcornsmulor i håret. Det ska bli så otroligt mysigt att få bunkra upp med massor av täcken och kuddar, bara försöka vara efter en lång vecka..
 
 
Farbor Mackan kommer även över om liten stund. Ungarna har nämligen tjatat och längtat hela veckan efter att få busa runt med honom. I väntan på att Mackan ska anlända så håller familjen på att laddar upp på sitt eget lilla sätt. Edwin vänder i vanlig ordning upp och ner på hela vardagsrummet.
 
Foto: Isabella.
 
Innan jag själv tar kväll ska jag bara gå upp och slå in ett stort babypaket som jag beställt via Jollyroom till min gudsons kommande lillasyster. För nu är det inte alls långt kvar tills Beccas lillan tös beräknas titta ut. Tiden rusar som sagt var verkligen iväg just nu och det gäller att lägga in en extra växel för att hinna med allt. Men för att orka hålla tempot uppe så måste man ju även hinna vila lite. Så den här helgens kommande lugn är verkligen välbehövlig för både stora som små. Puss/Isa
 
 

Kommentarer
Postat av: Laila

Åhh vad fint!! Ha en underbardag <3 Kram

2016-08-28 @ 10:17:39
URL: http://Lailas.me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux