Wildkids spelar in!!

Efter att vi besökt Bamses magiska värld gick vi vidare in i parken för att hitta en mysig plats att äta våran matsäck på. Efter att ha loggat in på appen och tagit en extra titt på kartan bestämde vi oss snabbt för att gå med raska steg mot utkiksberget nere vid Kolmårdens kyrka. Det vi inte visste var att detta var samma plats som svt spelade in sina Wildkids avsnitt på. Vilket fick Ella att jubla och hon sprang iväg i raketfart mot murarna..
 
 
Ella är nämligen helt tokig i Wildkids och har läntat så tills att det börjar igen. När vi var där nu så höll dom på att bygga upp allt inför en ny inspelningssäsong. Det var riktigt häftigt att få gå runt där och se hennes lycka. Hon for fram som ett yrväder och var så lycklig. Hon ropade på Martin och Edwin, dom kom snabbt springades efter henne och ut på bron för att spana in utsikten.
 

 
"WildKids är det spännande äventyrsprogrammet för barn där två lag, Björnarna och Lejonen, tävlar mot varandra i olika lagkamper för att försöka vinna fler medlemmar till sitt lag. De två lagen, som består av tjejer och killar i åldern 10-12 år, kan också genom prisjakter vinna priser som godis eller biobesök."
 
 
 
Det lag som förlorar en prisjakt måste genomföra "safaritjänst", något som ofta innebär att hjälpa till med någon arbetsuppgift på djurparken. Vad är det då de tävlar om i slutänden? Jo, det stora slutpriset är en resa till Afrika. Vill ni läsa mer om Wildkids så finner ni info HÄR."
 
 
Efter att hela familjen hade njutit av utsikten så kröp även jag ålandes över bron och fram till mina små älsklingar. För på senare år har jag gått och blivit skakig i benen av höga höjder. Men rädslor är ju till för att övervinnas så det var till att ta ett djupt andetag och krypa fram till räcket. Och det var så värt det!! Jisses säger jag bara vilken fantastisk vy. 
 
Foto: Isabella
 
Vi gick sedan tillbaka över bron och ner för backen till picnickbänkarna. Där packade vi sedan upp våran matsäck med kycklingsallad, färskt bröd och frukt. Det var så otroligt lungt och mysigt här. Nog för att Kolmården har har ett brett utbud av olika resturangen, kiosker och varierande matställen. Men att få packa sin egen matsäck tillsammans med barnen och sedan få avnjuta den på en så här vacker plats var helt oslagbart!! Puss/Isabella
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux