Oändliga användningsområden.

Jag och Ella älskar verkligen Lego. Det är en tidlös leksak med oändliga användningsområden. Inte nog med att dom små klossarna är hållbara och nyskapande, dom är även en av vårt hushålls mest flitigt använda. Vi har alltså mängder av Lego, både nytt och det som är kvar från den där tiden när både jag och Martin var små. I vårat hem möts man även av dom färglada bitarna både i badrummet, vardagsrummet, sovrummen så som i barnens rum. Det enda onda jag har att säga om Lego är att dom gör vansinnigt ont att trampa på. Vilket du själv säker håller med mig om?
 
 
Ellas egen Legosamling har även vuxit sig allt större genom åren och det som står högst upp på hennes julklappslista i år är Legos nya Elves serie. Speciellt förtjust är hon i karaktären Aira. Hon är en vindälva som är snabbtänkt, en bra problemlösare, uppfinningsrik, smart och om du frågar henne även en fantastisk sångerska! Som även älskar att leka med vinddraken Gust. Precis så som Ellas egen personlighet. Har du själv ett Elvestokigt barn där hemma så borde ni även spana in den här Lego appen.
 
 Kollage: Isabella - I samarbete med Lego.
 

Med Legos gratis app kan du träna alla drakar, samla kristaller, designa och bygga medaljonger. Du kan bjuda in upp till tre vänner att spela med dig, förena er magi och rädda drottningdraken! Du finner en direktlänk till appen HÄR. Om en liten stund så ska vi hämta hem våran egen lilla älvfröken och sedan ska vi klä granen innan det första avsnittet av årets julkalender går av stapeln på tv. För den preimären har både stora som små längtat efter. Önskar er alla fina en mysig kväll!!


 

Kommentarer
Postat av: Frida

Min dotter älskar också lego och vi har oändligt med byggen som ska sparas! Hur förvarar ni dem? Tar ni isär och förvarar i lådan eller har ni dem stående någonstans? Visa gärna!

Svar: Ella har sina byggen sparade uppe på hennes stringhyllor samt två stora legoföravringslådor till mindre byggen. Hon har även två 4 bitars lådor där hon färgsorterar resten.
Isabella sköldmark

2016-12-01 @ 20:19:06
URL: http://fridasofias.blogspot.com
Postat av: När Annie fotograferar i Kalifornien

Sparar ni kartongerna? Varför då? :-) Det har jag aldrig sett någon göra. Vill ni inte att bitarna blandas? Eller dekorerar ni med dem?

Svar: Nej vi sparar inte kartongerna. Men då Ella ska få dessa i julklapp så har hon själv inte fått dessa i sina ägor än. :)
Isabella sköldmark

2016-12-01 @ 21:03:04
URL: http://www.narannie.se
Postat av: N%E4r%20Annie%20fotograferar%20i%20Kalifornien

Haha jaha :-D Så smart.

2016-12-06 @ 21:52:14
URL: http://www.narannie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux