Checklista inför förlossningen - så många olika val..

Det finns så många val och babyprodukter att välja emellan ute på marknaden idag. Själv är jag som ni vet väldigt svag för grafiska mönster så när det går att kombinera mönster och bra att ha saker i vardagen på detta sätt blir jag extra glad. Som nu när vi hittat det perfekta lilla skötbordet till bebisen ifrån Petite Chérie i ett härlig checkboard grey mönstrat tyg. Då ler jag så där extra stort. För är det en hörna som vi ser och vistas extra mycket på under dagarna så är det just våran skötbordsdel inne i badrummet och ännu mer lär det ju bli nu framöver..
 
 
Inför bebisens ankomst har vi därför valt att lägga ner lite extra kärlek på denna lilla hörna genom en light makeower. Jag har därför dekorerat upp våra gamla slitna Ikea backar med nya svarta dekorer. En babymobil hänger nu även uppe, fler hyllor har satts upp på väggen och under bänken har nya förvaringslösningar skapats. Blöjor, våtservetter och andra bra att ha saker inför bebisens första tid har även kommit upp på sin plats. Så nu känns badrummet som nytt och det doftar även supergott i rummet tack vare den nya blöjhinken som stänger inne den annars mindre goda odören ifrån dom små!!!
 
 Foto: Rustaupp
 
En efter en har alla måsten och förberedelser nu checkats av. BB - väskan är redan färdigpackad, sängen monterad och små nya kläder ligger ihopvikta på hög inne i garderoberna. Jag har även hunnit med att uppgradera barnens vårgarderober med jättemycket fint. Ella hade vuxit hela två storlekar nu under vintern så nya kläder var ett måste. Även Edwin fick sig en hel del nytt vilket jag tänkte passa på att visa er under morgondagen. Men sen kommer vi till dom här mindre roliga men ack så viktiga inköpen. För min del nästan livsviktigt att ha hemma efter förlossningen och som inte får glömmas bort att inhandlas. Nämligen dessa:Alvedon, Ipren, Bekväma trosor, AmningskuddeAmningsinlägg, Amnings bh och lypsyl. Men dom punkterna ska jag ta tag i nästa vecka. För än så länge har vi lite tid kvar att fixa med sista. Puss//Isabella 

Kommentarer
Postat av: Helene

Så fint! *o*

2016-02-18 @ 20:14:12
URL: http://minttu.blo.gg/
Postat av: Emmas vita hus

Så otroligt fint!! 😍😍

2016-02-19 @ 11:57:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux