Turkosa toner till den mellersta i vår..

Innan helgen visade jag er lite nya bilder ifrån Fröken bus vårgarderob så nu tänkte jag visa er lite utvalda favoriter till Edwin. Medans Ella kör på pastelliga puderosa toner i vår så kontrar Edwin för ovanlighetens skull upp det hela med turkosa och ljusgråa toner. Jag föll direkt för en Aque Sea färgad tröja ifrån märket Minymo när jag letade kläder till Edwin. Han är så otroligt fin i den nyansen och denna tröja hade även ett tufft tryck framtill vilket vart ett plus i Lillemans ögon. För sedan Edwin fick öppna upp sitt paket har han gått runt och klappat på trycket flera gånger om redan..
 
 
Jag beställde även ett par rockiga jeans till honom, en stickad gråmelerad kofta med dragkedja och en mjukisdress ifrån samma märke. Edwin kommer precis så som Ella även att få en ny vårjacka, skor och lite andra kläder i sitt påskägg om några veckor. När jag ändå var i farten med att beställa nya kläder till barnen så passade jag även på att inhandla lite nytt till bebis och några matchande plagg till alla mina tre skatter. Jag brukar normalt sätt inte syskonmatcha mina barns kläder då jag gillar att mixa och matcha efter deras egna personligheter. Men i bland händer det att jag hittar samma tyg på både byxa, tröja och onsie men som ändå har det där lilla extra. Då kan jag bara inte låta bli.
 
 
Foto: Rustaupp - Kläder av märket Minymo via Jollyroom.
 
Lite senare ska jag även beställa det sista i klädväg till mig själv för att bocka av dom sista punkterna på checklistan inför förlossningen och tiden därefter. Jag har nämligen en förmåga att alltid skjuta upp det som rör mig själv in i det sista medans det går på ett ögonblick att fixa allt annat. Detta är så typiskt mig och kanske känner du även själv igen dig!? Men nu ska det bli av och i veckan har vi även en ny tid inbokad för nytt tillväxtultraljud. Med lite tur så blir det sista ultraljudet som görs nu innan förlossningen. Men allt hänger på om lillebrors kurva inte dalat ännu mer. Så nu håller vi tummarna stenhårt för bra provsvar!! Puss//Isabella
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux