Lika nervös som Madicken inför sin första..

Min stora juvel ska åka iväg på sin första skolutflykt inom kort och är så förväntansfull!! Hon kom hemspringande här om dagen och skrek vet du vad!? Vet du vad!? Vi ska åka på skolutflykt, äta matsäck och det ska bli så roligt!! Japp min dotter var lika lyrisk som Madicken var i Astrid Lingrens filmer. Underbara unge!! Så nu blir det snart till att leta reda på matlådor, steka pannkakor och packa om ryggsäcken..
 
 
Jag måste även sätta mig ner för att skriva en liten kärlekshälsning på en lapp till Ella som jag kan lägga ner i hennes matlåda precis så som mamma alltid gjorde till mig. För trots att vi är fem syskon i min familj och hade utflykter var och varannan dag med skolan så skrev mamma alltid en liten lapp år efter år. I mitt hjärta blev den biten så mycket mer speciell och spännande än självaste matsäcken. Vad skulle det stå på lappen denna gången tro!?
 
Foto: Rustaupp
 
Till en början minns jag att fröken fick hjälpa mig att läsa upp vad mamma skrivit. Men efter bara några utflykter hade jag lärt mig att läsa mammas små rader själv. Ella har ju precis lärt sig att läsa så det känns som ett jättebra tillfälle till att introducera denna traditionen i min tur nu för henne. Jag måste bara försöka få tag i en fungerande penna. I det här huset äts dom nämligen upp som godis!! Sen ska det allt packas matsäck för fullt hus och drickas lite kaffe. Detta är nog lika nervöst och spännande även för mig som för Ella om jag känner efter. Puss//Isabella
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux