FISKA UPP KLÄDER UR TOALETTEN..

Lördagen fortsatte sedan här hemma med att Ella gick ut för att leka en stund på baksidan medans vi andra fortsatte med operation vårstädning. Tvätten skulle fixas och nya färgglada kuddar skulle plockas ner ifrån vinden. Medans Martin gick upp på vinden så åkte jag och Edwin på att sortera upp alla plagg inne i badrummet. Till en början gick det jättebra men kort där efter hade Buswin lyckats fylla upp både badkaret och toaletten med kläder. Så medans jag fiskade upp plaggen igen passade han på att leka kurragömma i tvättkorgen.
 
 
På eftermiddagen tog vi sedan en promenad tillsammans och gick förbi lekparken en stund i hopp om att bränna bort den sista energin hos dom små inför kvällen. Detta gick dock sådär då dom i stället blev helt överspeedade och sprang runt som två vilda höns mellan rummen. Så när dom väl somnade för kvällen sedan slocknade även jag och Martin i soffan. Ja i alla fall tills bebis började att sparka på mina revben där inifrån magen för sedan dess har jag varit vaken. Men det var rätt mysigt att kunna ligga uppe själv och bara filosofera en stund medans dom andra juvelerna fortsatte att drömma så sött.
 
 Foto: Rustaupp
 
I morgon går vi även in i graviditetsvecka 31 och dom två närmaste veckorna är fullproppade med nya läkarbesök och kontroller. Jag ska även på möte uppe på den psykosomatiska enheten uppe på Huddinge sjukhus för att diskutera och lägga upp en plan inför den kommande förlossningen. Samtalen där uppe har givit så mycket lugn tidigare och allt har känt så mycket bättre efter att jag varit där. Så jag har stor tilltro på att detta kommer att flyta på bra även denna gången. Barnen har även dom både tandläkartider och årskontroller framför sig under veckan så mycket farande blir det allt. Men det ska bli skönt att få alla dessa moment avklarade så att vi kan se fram emot nästa helgs stora Mellokväll. Det kommer att bli en så mysig familjedag och vi längtar redan dit!! Puss//Isabella
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux