Geggamoja för hela slanten..

I paketet som Martin hämtade ut låg det inte bara jättefin inredning till bebishörnan utan även helt bedårande söta kläder ifrån Geggamoja. Då båda våra andra små mirakel har fått haft kläder i regnbågens alla färger sedan födseln ville jag även att vårat tredje mirakel ska få samma färglada start livet. Det var dock inte så lätt som jag hade trott att hitta färglada baskläder ute i butikerna så här års då allt tycks gå i femtio nyanser av grått just nu. Så dagens Jollyroom leverans bjöd verkligen på ren färglycka för både stora & små..
 
 
Genom årens lopp har jag även hunnit testat en hel del olika klädes märken och lärt mig att satsa på kvalité. Kläderna ifrån Geggamoja är gjorda i mjukaste bomullskvalité och av tidigare erfarenheter av användning ifrån detta märke kan jag varmt rekommendera dessa. Då dom inte bara håller värmen, andas och är fina att se på. Färgerna håller sig även klara och fräscha tvätt efter tvätt. Både Ella och Edwin har egna uppsättningar kläder ifrån samma märke och trots att dom använts dagligen genom åren ser kläderna fortfarande som nya ut. Så man får verkligen valuta för det man köper.
 
Foto: Rustaupp
 
Innan jag klickade hem denna senaste beställningen nu så hade jag även stora förhopningar om att bebisen skulle kunna ärva mycket av Edwins kläder. Men när jag sedan gick igenom garderoberna insåg jag snabbt att den ekvationen tyvärr inte kommer att gå ihop. Då barnen kommer att går om varandra i mycket säsongs relaterade produkter tack vare att Edwin är född på sommaren och bebis är beräknad under lite kyligare väderlag om bara några få veckor. Så en egen basgarderob till Mini fick det nu bli med en långarmad Boddy, SweatshirtBaby mössa, tossor, Babyfilt, Byxor, Jumpsuit och en varm fleace overall som kommer bli perfekt att åka hem i ifrån BB sedan. Nu längatar jag bara ännu mer tills den dagen kommer. Puss//ISabella
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux