Cirkuslivet en trappa upp.

Idag började vi dagen med en mysig födelsedagsfrukost uppe på baksidan. Efter frukosten passade jag även på att ta lite nyare bilder ifrån denna delen av vårat hem då den stått lite i skymundan. Vi bor ju i ett suterängradhus så den svarta soffdelen, poolområdet, studsmattan och barnens kioskdel är ju belägen på markplanet nere vid entren. Medans man finner denna lilla plats bara någon meter ifrån vårat och barnens sovrum på övervåningen..
 
 
Det är ju även här som barnens lekplats och vårat lilla wonderland är uppbyggt. Så medans barnen busar på i deras lilla lekland så kan jag, Martin och Emil njuta av lugnet i denna lilla hörna tillsammans med våra virkade små vänner. Saccosäckarna ifrån Little phant fick nämligen följa med oss och barnen ut idag, vilket dom ser ut att uppskatta. För några år sedan byggde vi även upp en provisorisk skärmvägg här uppe som sedan målades vit. Våran Bostadsrättsförening hade nämligen bestämt att alla staketen snart skulle rivas och att nya skulle sättas upp. Så vi gjorde därav en lightrenovering när vi byggde denna väggen samt passade på att måla om insidan av staketet i lekplatsen lila och målade även om stenarna till regnbågsbron. Tur var väll det för nu så här snart 4år senare så har inga nya staket byggts upp. 
 
 
Nytt här ute för i år är en ny plastmatta till altangolvet. Som är designad av samma underbara tjej som designat våra andra tre mattor till poolhörnan samt in till Ellas rum. Lina johansson är verkligen min stora idol när det kommer till grafiska mönster och hennes mattor livar upp vilket golv som helst. Våran trall här ute på baksidan har inte sett så rolig ut efter att takgubbarna var här för några veckor sedan nu och spolade rent taken. För efter deras besök så låg i stället all den mossa och guck på altangolvet i stället. Men som tur är så döljer den nya fina mattan dom skavankerna. Stringhyllan som vi satte upp här ute för flera år sedan nu håller även fortfarande. Vilket jag är så nöjd och glad över. Men jag undarar hur dom hade sett ut om vi inte hade sprayat om dom med rostskyddsfärg innan monteringen!?
 
Foto: Isabella, Rustaupp.se 
 
I kväll så har jag hört rykten om att det även nalkas schackturnering här ute. För Ella har redan börjat att ställa upp alla pjäserna på altangolvet medans Edwin leker på ute i sandlådan med sina sandleksaker. Martin i sin tur håller på att göra dipps uppe på rutschekanan och Emil och hunderna sitter nedanför och kollar på. Det ser riktigt roligt ut måste jag säga. Men jag fick absolut inte ta några bilder på det så ni får nöja er med denna lilla glimt tyvärr. Själv så sitter jag med datorn i famnen och laddar upp med lite ny energi innan släkt och vänner kommer förbi oss på lite tårta. För i dag blir den här tanten ett år äldre. Puss/Isa
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad är det för fantastiska soffor i stål?

2016-07-17 @ 19:26:13
Postat av: Maria Johansson

Vad är det för fantastiska soffor i stål?

2016-07-17 @ 19:26:14
URL: http://svartalillaladan.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag undrar också om sofforna, och borden! De är ju helt underbara 😀 Har blivit med balkong och jag förstår verkligen inte grejen med alla flätade plastmöbler...

2016-08-03 @ 22:08:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux