Det är ingen vanlig dag för det är Edwins 2års dag..

Våran lilla solstråle som berikat våra liv med så mycket mer kärlek, skratt och nytt tålamod fyller 2år idag!! Som förälder är dagar som dessa när ens barn fyller år så otroligt känsloladdade. Alla ni som träffat Edwin eller som följt våran resa i kampen dit. Hejat på honom medans han kämpande på inne i min mage och har följt hans två första levnadsår vet om vilken otrolig solstråle han är. Men han har också en vilja av stål som jag beundrar något enorm samtidigt som den envisheten han besitter får mig smått tokig..
 
 
Under det här året som har gått har det hänt så mycket och han har vuxit så fort. Han har lärt sig massor och är väldigt före i sin utveckling när det kommer till motorikens alla regler. Att hoppa jämnfota på studsmattan, att själv göra fart på gungan, ta på sig sin tröja själv, hålla andan under vattnet. Blåsa stora såpbubblor, bygga jättestora torn, hur man skakar rumpan på bästa sätt när man dansar drakdansen samtidigt som man klappar händerna och stampar takten. Hur man går balansgång på stolar och hur man gör för att klättra upp på dom högsta av hyllor i storasysters rum för att sedan tjuvlåna hennes dockor är några av dom sakerna som Edwin bemästrar med bravur.
 
 
Den största idolen under detta året som har gått är utan tvekan Ella, Nicke nyfiken och Bolli bompa draken. Då han springer efter sin storasyster som en svans och vill göra allt så som hon gör. Men när det kommer till att vila och ta det lungt så finns det inget som får honom att slappna av lika mycket som en saga om Nicke eller några avsnitt ur filmerna och självklart med sin trogna lilla vän till hundis i famnen. Edwin talar dock inte mycket än men förstår allt vi säger sedan flera månader tillbaka. Han skrattar dock desto mer och skriker desto högre när vi själva inte alltid förstår vad det är han vill. 
 
Foto: Isabella - Tipitält, studdsmatta och skeppet finner ni hos Jollyroom.
 
Han har under året även gått från att vara minst i huset till att bli storebror och är så mån om sin lillebror. Edwin har en förmåga att läsa av alla dom där små signalerna som vi själva kan missa i vardagens alla bestyr. Vipps säger det bara så har han fått lillebror till att tystna eller kikna av skratt. Världens finaste lilla Gladwin har vi allt. I dag ska vi fira honom med en lekdag tillsammans med farmor och farfar, mostrar och kusiner. Men först ska vi smyga in och sjunga för honom. För lilleman sover än. Så det verkar som att Ellas taktik i gårkväll vart riktigt lyckad!! Puss//Isabella
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux