Edwins födelsedag, morgonen.

Dagen innan jag blev riktigt sjuk och fick åka in med ambulans till sjukhuset för akut operation så var stämningen desto gladare och festligare här hemma. För då var det ju ingen vanlig dag utan det var ju då Edwins 2årsdag. Jag är så otroligt tacksam över att min kropp väntade med att spela mig ett spratt tills dagen därpå så att jag fick vara med och fira våran älskade lilla priat på hans stora dag.. 
 
 
Vi smög upp och gratulerade honom extra tidigt den morgonen bara för att vara på den säkra sidan att vi skulle hinna sjunga för honom innan han vaknade upp av sig själv. Våran plan om att ligga steget före lyckades för när vi kom upp för trappen drömmde han fortfarande sött. Eller så hade han lyssant på sin storasyster råd ifrån kvällen innan och bara lossades sova nu!? 
 
 
 
För det tog knappt 2min efter att vi hade gått in i rummet innan han skrek "Ååå Waoow paket!! Mina!!" Så nog var han allt bra medveten om vad det var för dag trots allt!! Edwin blev så otroligt glad för sina små bilar och övriga små paket att han kort där efter hoppade upp ur sängen. Han fick dock bara leka en liten stund innan det var dags för pannkaksfrukost nere i köket!! Ljusen på tårtan skulle ju han även få blåsa ut helt själv för första gången, så han fick minst sagt brottom ner.
 
Foto: Rustaupp.
 
Efter frukosten hjälpdes vi sedan åt med att dekorera upp trädgården inför det stora piratkalaset som jag fått glädjen att kunna skapa i samarbet med Jollyroom. Dagen blev otroligt lyckad och jag är så glad över att vi valde att bara köra på en stor tårta till fikat i år och i stället satsa mer krut och energi på vilda lekar tillsammans med våra små. För det är ju just dom stunderna som man minns sedan. Inte vad man stoppade i sig. Jag hann som vanligt även knäppa av en massa bilder ifrån kalaset som jag tänkte visa er alla fina inom kort. Puss//Isabella
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Så härliga bilder! <3 Låter mindre härligt med akut operation?! :(

2016-08-01 @ 16:37:12
URL: http://elinlicious.se
Postat av: Anna

Gullunge!! 😍

2016-08-01 @ 22:07:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux