En heldag i Aspudden.

Den här veckan har verkligen swishat förbi ett rasande tempo och vi har trixat både ute som inne emellan bad och pysselstunderna. I dag inledde vi dock morgonen med ett läkarbesök för min egen del. Jag skulle förnya lite recept och lämna blodprover för att mäta halten av sköldkörtelhormonerna T3 och T4 samt det reglerande hormonet TSH. Då jag haft Hypotyreos i många år nu men aldrig riktigt lyckats få till en bra nivå på levaxinen. Efter graviditenen nu så har kroppen inte riktigt hunnit med så dosen har blivit för stor nu i stället.. 
 
 
Just nu vill huvudet mer en kroppen och känslan av att nästan känna sig utbränd när man samtidigt mår topp är rätt så svår att förklara. Så under en tid framöver nu kommer jag att behöva gå på tätare kontroller så att vi får ordning på värdena och medicineringen igen. Jag ska även påbörja en ny utredning för att få kontroll över min OCD. Vi påbörjade en kbt behandling för några månader sedan som fick pausas under graviditeten men nu ska vi äntligen sätta i gång med samtalen igen. 
 

 
Efter läkarbesöket åkte den här envisa fårskallen iväg med resten av sin fina lilla familj till Aspudden för en heldag. Där barnen fick klappa djuren och springa runt i parken. Edwin vart helt förälskad i dom hoppande små kaninerna och ville gå in till dom hur många ggr som helst. Dom hade renoverat upp parken sedan vi var här sist och hela den gamla lekparken var riven. En helt ny och superfin lekmiljö hade dom nu byggt upp på gräsplätten bredvid  plaskadammen. Ni kan se en liten glimt av den nya parkleken på dom små bilderna här under sedan. Klicka bara på bilden så kommer den upp i ett större format. 
 

Foto: Rustaupp
 
Då det var rätt så behagligt väder ute i dag så var även djuren ute. Så hagarna var fulla av både hästar, får, getter och små söta grisar. Aspuddens 4h gård är verkligen väl värt ett besök om ni inte redan har varit här!? Den fina minigolfbanan som även ligger belägen på området får ju även oss vuxna att förvandlas till barn på nytt igen. I dag var det dock så mycket folk som spelade där inne samtidigt att vi valde att avstå rundan. Men kanske blir det en tripp hit i helgen igen. Om en liten stund nalkas det dock spelkväll tillsammans med dom små och sen blir det en tidig kväll i säng. Då vi är helt slut efter dagen bravader. Önskar er alla fina en trevlig fredagkväll!! Puss/Isa
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux