I was made for loving you!!

I dagarna har vi haft bröllopsdag här hemma och det bjöds på överaskningar ifrån både stora som små. Ella hade lagt ner stor tid på att rita två bröllopsporträtt till oss som hon valde att överaska med redan under morgonen. Se så fina vi är..

 
Edwin var ju inte mindre kreativ han så hans ritplatta åkte fram och visst ser man allt att det är vi även på den bilden!? Jag själv fick även en möjlighet till att överaska Martin lite. Då jag passat på att beställa nya vigselringar till oss redan i vintras. Tanken var att jag skulle ha lämnat över den lilla asken under sportlovet när vi firade 15år som par. Men då jag var höggravid med Emil valde jag därför att att vänta med överlämningen tills mina fingrar återfått sin normala storlek igen. Så att även jag själv skulle kunna ha en ring på fingret igen. Vid den nya beställningen nu så fick även barnen vara med och välja ut ett nytt läderarmband till Martin och han blev så glad.
 
 
Vi gör kanske helt tvärtom vad många andra gör när det kommer till valet av ringar. Då vi inte satsar på några dyra utan istället valt att förnya våra ringar med jämna mellanrum. Den här gången föll valet på två stycken vackra ringar ifrån Sahara Silver designade av Lovisa Wester med texten "I WAS MADE FOR LOVING YOU" ingraverat på ringens utsida. Våra nya ringar tillhör Sahara Rocks kollektionen och den är så "vi" rakt igenom. Jag har samarbetat med Sahara sedan tidigare efter att ha sett hennes stilrena design inne hos gyldfynd och varit helt såld sedan dess. 
 
Foto: Isabella - I samarbet med saharasilver.se.
 
Det är även något specillt för mig att förnya ringarna på detta sättet. Då det även känns som att vi får en nystart vid förnyandet. Ringen som jag fick som symbol av Martin under vigselceremonin kommer jag dock alltid att ha ett extra gott öga för. Han hade nämligen precis så som i Sunes sommar stått vid en tuggummiautomat i flera timmar för att få tag i den perfekta ringen till mig. Det är kärlek för mig!! Puss//Isabella

Kommentarer
Postat av: Inez

Åh, så himla sött!! :)

2016-07-07 @ 16:11:17
URL: http://mazraegangall.se
Postat av: Jossan

Så himla mysigt att förnya sina ringar! :)

2016-07-07 @ 16:37:53
URL: http://xenomorphs.se
Postat av: Julia

Kan du inte visa bild på första ringen? :)

Svar: http://rustaupp.blogg.se/2015/july/magisk-helg-i-gamla-stan.html
Isabella sköldmark

2016-07-07 @ 17:29:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux