Se upp alla landkrabbor..

När den här bilden togs så skulle jag bara hämta ner den minsta av våra tre små pirater, sedan seglade vi i väg på nya fartfyllda äventyr. Vi smygstartarde nämligen födelsedagsveckorna här hemma under helgen. Med en lekdag i ren Saltkråkan - anda för att fira in Edwins kommande 2års dag. För i år vill vi ge honom en lekdag i födelsedagspresent. Ni vet en sådan där dag som Tjorven och de andra barnen på Saltkråkan hade. När dom fick en lekdag av Farbror Melker och delade upp sig i två sjörövargäng för att sedan kämpa om önskestenen Mysak!?
 
 
Då just den filmen är en av Edwins största favoriter så föll det sig naturligt att hämta lite inspiration ifrån den nu. För trots att vi kan ses som extremt påhittiga och kreativa här hemma så tryter även våra egna ider ibland. Då är det bra att man kan hämta lite ny inspiration ifrån Astrid Lindgrens alla gamla mästeverk. Vi busade därav nu runt på vårat eget lilla skepp, hade vattenkrig med vattenpistolerna, blåste såpbubblor i massor och drack sockerdricka under trädet ute på framisdan. 
 
 
Tanken var att vi även skulle ta en promenad ner till vattnet under kvällen sedan för att fiska lite. Då barnen fick var sin ny flytväst och fiskespö i dagarna. Men Edwin vart så trött efter dagen att det i stället blev till att kolla på en film tillsammans och dippa lite grönsaker. Vilket blev en toppenbra avslutningen på en fantastisk dag. Under dom resterande dagarna som har varit har vi sedan låtit mobilerna fått förblivit avstängda. 
 
Foto: Isabella, Rustaupp.se 

Vi har inte gjort något speciellt egentligen på dagarna utan mestadels bara tagit dagen så som den har kommit. Varit i väg för lite bus i olika parker, testat vilken rutscekanan som är snabbast på leklandet inne på Heron city och börjat att förbereda lite smått inför Edwins piratkalas för släkt och vänner som går av stapeln nästa helg. Martin har därav grävt runt lite i skattkammaren inne i förrådet för att se efter vad vi ska anväda oss utav för lekfulla detaljer till den dagen. Späckhuggaren är redan uppblåst och ligger nu som en strandad val ute på gräsmattan i väntan på att få dyka ner i poolen. Puss/Isabella

Kommentarer
Postat av: Cornelia

Vilket underbart ställe för barnen att hänga på! Ni har gjort det så himla, himla fint :)

Svar: Tack snälla för fina ord!! Kram
Isabella sköldmark

2016-07-12 @ 11:56:42
URL: http://corneliae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux