Du ska ligga kvar i sängen och låtsas sova.

Vi har pysslat med det sista inför morgondagens barnkalas och födelsedagsfriande små timmar här hemma. Nu hoppas vi bara på att det blir fint väder så att piratkalaset blir lika fantastiskt som på en solig söderhavs ö och att vi slipper sitta inträngda innomhus som små skeppsråttor..
 
 
Vi har även hjälpts åt med att sortera lite inne i Edwins rum och göra plats för lite av dom nya leksakerna ifrån Skip hop. Ella har blivit en riktig flitig medarbetare när det kommer till frågor som organisering. Så hon fick hjälpa till med att flytta om lite i hyllorna och det blev riktigt fint. Även Emils små nya babyleksaker och instrument fick vara med på ett litet hörn. Den mjuka gosiga Katten och Elefanten är ju bara så söta!
 
 
Dom små färglada hinkarna som jag beställt in till badrummet tyckte Edwin att han skulle få ha över sin säng. I varje hink placerade han sedan en napp. På sängen hängdes hans nya väska upp och allt var nu fixat inför morgondagen även här inne. Men säg den ordning som varar länge!? För det tog väll knappt 30 min innan alla leksaker återigen låg utspridda över hela golvet. Edwin hade även hunnit gjort ett stilfullt hop ner i sin nya förvaringskorg och Ella i sin tur hade bäddat ner sig i hans säng. När jag frågade vad dom gjorde för något fick jag till svars att dom övar inför i morgon. 
 
Foto: Rustaupp - I samarbet med Skip hop och Jollyroom.
 
Ella visade nämligen Edwin nu hur han skulle göra i morgon bitti. "Du ska ligga kvar i sängen så här och låtsas sova. Det kan kännas som en evighet jag vet, men när vi sedan kommer in för att väcka dig så kommer vi sjunga och du kommer sedan att få presenter och blåsa ut två ljus på din tårta. Det kommer bli jätteroligt!!" Edwin tittade sedan bara på Ella och mig som om vi vore knäppa. Men han svarade oss "Ja ja paket, ROLIGT!!" Hur det kommer att gå det får vi se i morgon. Puss/Isabella 
 

 


Kommentarer
Postat av: Linda

Ni har det så himla fint, alltså!! :)

2016-07-22 @ 15:49:44
URL: http://utgardets.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux