Svensk sommar..

Att få bada naken ute i spöregnet är nog ändå ett av dom bästa sommarminnerna för mig. Så igår när vi hade min fina kusin Ellinore, hennes mamma och Ellis egen son William på besök över dagen fick nu även våra små uppleva det samma. Det gäller att ta till vara på dom där små stunderna och lyckan blev total..
 
 
Det är alltid lika mysigt att ha min kusins fina familj över och jag är så otroligt tacksam över att dessa godingar finns i vårat liv. Jag är dock rent ut sagt urusel på att höra av mig och styra upp enkla träffar. Men dom är desto mer underbara på det sättet och så spontana, vilket vi älskar. Det känns även så kul att se William, Ella och Edwin leka då dom är mer som kusiner än sysslingar. 
 
 
Barnen busade och badade massor under dagen trots att regnet öste ner. Medans dom badade satt vi vuxna och kollade till dom under markisen, drack kaffe och mös med Emil som varit ovanligt pigg och vaken idag. Senare under dagen efter att min kusin och hennes familj hade åkt hem så kröp solen fram igen samtidigt som det dundrade till utanför oss. Vi trodde först att det var åskan som slog ner. Men kort där efter så såg vi en glimt av någon som vi kände igen. 
 
 Foto: Isabella.
 
Det var min far som kom in åkandes på motorcykeln med musiken poppandes på hög volym. Detta vart ju så klart pricken över i:et för Edwin  som tycker att morfar har den colaste motorcykeln i stan. Pappa stannade bara till en liten stund då han hade vägarna förbi oss. Men han stanande dock tillräckligt länge för att hinna dela en glass med barnen och busa runt lite. Min stora lilla gosunge somnade sedan i soffan som en sten med hundis i högsta hugg. ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux