Aquafärgad nyhet till lillebror.

Nu när Emil börjar bli så pass stabil i nacken är det inte allt för långt kvar tills att han kommer kunna sitta med vid matbordet. För att vara helgaderade inför den stunden har vi redan nu införskaffat oss en Bumbo och en ny matstol till honom. Det blev en aquafärgad nyhet i från BABY BJÖRNS senaste kollektion. För det är klart att även han ska få sitta färgglatt precis som resten av familjen när det är dags. 
 
 
Babybjörn Matstolen har ett omslutande, svängt ryggstöd och ett justerbart bord som gör att dom små ska sitta upprätt och bekvämt. Det öppningsbara bordet fungerar även som låsbygel vilket gör att barnet inte ska kunna resa sig eller tippa stolen bakåt. Detta känns verkligen betryggande för oss. För blir Emil hälften så vild och nyfiken som Edwin är så kommer stolens funktioner att underlätta massor i våran vardag. Vi valde även stolen på grund av att jag läst att den ska vara väldigt smidig att fälla ihop för att kunna ställas undan eller tas med vid behov. Vilket vi oftast måste göra när vi ska besöka min mamma eller Martins föräldrar. Så på sådant sätt fick vi nu även två stolar i ett.
 
Foto: Rustaupp
 
Torts att stolen är så fin så önskar jag att Emil kommer att ta god tid på sig innan han växer i den. För jag vill ha min lilla plutt liten en stund till. Det räcker gott och väl med att Edwin ska lära sig att gå på pottan inom kort. Han har redan börjat att visa intresse för den så det ska bli spännande att se hur det kommer att gå med potträningen. Om en liten stund nu så nalkas det även ett bvc besök för båda våra små. Så vi kommer bli påminnda om hur fort dom vuxit nu oavsett om vill inse det eller inte. Puss//Isabella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux