En sockerfri men ack så god liten piggelin!!

Jag skulle beställa en kvällsglass i Sköldmarks - kiosken men det var ingen som ville jobba där inne ikväll. För resten av familjen skulle tydligen se på film. Så jag gick in och hämtade mig en sockerfri men ack så god liten piggelin i stället. Precis som sina stora syskon så vaknar Emil alltid upp med ett stort leende och det riktigt strålar om vårat lilla mirakel så fort han slår upp ögonen..
 
 
Emil sover dock fortfarande extremt mycket och långa stunder på dagarna. Men han har lyckats finna sin egen lilla tid tillsammans med oss på kvällarna efter att dom andra två busungarna har somat. För så fort vi lyckats få Edwin till att somna så vaknar Emil upp och sjunger. Det kommer så otroligt mycket små söta läten ut ur hans lilla mun nu och att försöka greppa tag i saker och ting medvetet har han också börjat med. Vilket känns rätt ordentligt när han greppar tag i vårat hår utan förvaring.
 
 
Lilleman vänder sig även ifrån mage till rygg nu mer ofta och har kommit på att ju fortare han gör det desto bättre. För att ligga ner en längre stund på mage är tydligen inte en hit. För vips säger det bara så ligger han där på rygg igen och tokler emot oss. Vilket är så otroligt mysigt!! Tidigare i dag så satt jag och kolla lite i Ellas och Edwins steg för steg böcker för att se efter i vilken ålder som dom vände på sig. I Båda deras böcker så stod det att dom gjorde det strax efter att dom fyllde 3månader vilket var rätt så tidigt.
 
Foto: Isabella, Rustaupp.se - Barnkläder ifrån My little bandit.

Medans Emil tydligen hade desto mer bråttom. För han började redan för några veckor sedan nu och först nästa vecka blir han tre månader. Det är underbart att se sina små utveklas och att följa deras framsteg är så nervkittlande. Men samtidigt önskar man i bland att dom bara stod still i utvecklingen för en stund så att man hinner med själv. Vardagen börjar även kännas riktigt bra och allt stöd som jag hitintills motagit ifrån min pyskolog har verkligen varit guld värt. Att kunna njuta av alla dom här små stunderna nu tillsammans med mina små känns som en stor revenge efter alla tuffa år som varit. Ordspråket tredje gången gillt har verkligen slagit in för oss. I skrivandes stund så ligger nu alla våra tre små mirakel och sover, vi ska snart även göra det samma. Puss//Isabella.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jossan

Underbara bilder!! :)

2016-06-28 @ 16:37:10
URL: http://xenomorphs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux