Ett vakande öga.

Medans min förstfödda juvel går sin näst sista dag i skolan så lagar lillebror i ordning en stor sommarbuffé uppe på sitt rum. Den minsta av våra tre som i vanliga fall bara får hänga med i bärselen sitter nu i stället parkerad bredvid storebror och kollar nyfiket på. För igår packade vi upp Emils nya babysitter ifrån Petite Cherie så nu kan även han vara med i leken på hans eget lilla vis. Mitt hjärta svämmar verkligen över av alla känslor när jag ser hur Edwin försöker kommunicera med Emil..
 
 
Han räcker fram både köksleksaker och kramdjur till honom innan han sedan återgår till köksleken. Där emellan så avger Emil i sin tur små jollrande skrik och viftar runt med armarna så att han får babysittern i lätt gungning. Dom är verkligen helt magiska tillsammans och all den oro som jag hade innan om att Edwin skulle känna konkurrens efter att lillebror var född är som bortblåst nu. Edwin har dock verkligen hoppat in i storebrorsrollen då han gärna springer i väg för att hämta nappen till Emil eller ropar högt på pappa när Emil skriker. Han markerar även redan nu för lillebror vad han inte får leka med och pekar på sin duplolåda och säger aj aj farligt!! Innan han plockar åt sig några bitar och börjar bygga.
 
 
Emil tycks även uppskatta babysittern lika mycket som resten av familjen. För jag har aldrig förr hört så pass mycket olika läten i från honom som nu. Jag själv fick nu även två fria händer helt plötsligt och kunde nu sätta mig ner på golvet tillsammans med Edwin för att bygga lite. Detta moment höll dock i knappt fem minuter för sen tyckte Edwin att vi hade lekt klart för idag och började plocka i hop alla sina klossar för att sedan stänga lådan. Så det var bara att resa på sig igen och följa med honom ner. Edwin var dock så pass trött nu att han somnade till en stund i soffan. Medans han sov så gott passade jag och Martin på att börja montera upp Ellas sommarpresent på två hjul. Som vi ska överlämna inom kort.
 
 Foto: Rustaupp.
 
Lagom tills att vi blev klara med det så hade klockan blivit så pass mycket att det var dags att hämta hem Ella ifrån skolan. Om en liten stund ska hon och jag ge oss i väg ut på stan för att inhandla en ny bikini och skor till henens kommande skolavslutning. Jag tror bestämt att vi även ska busa det till det lite och stanna förbi kafét innan vi beger oss hem igen sedan. För det ryktas om att det även är fotboll på tv i kväll som Martin ska se och då flyr dessa två töser fältet. Önskar er alla fina en trevlig kväll och en lyckad skolavslutning i veckan!! Puss//Isabella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux