Fotograferingen gick lysande.

Gårdagen flöt på riktigt bra här hemma och fotograferingen gick lysande. Tjejerna anlände redan efter frukost och stannade kvar lagom tills det var dags för mellis. När dom gjorde entré så möttes dom av en springande och glad Edwin som hade sin frukostskål med flingor i famnen. Han skulle självklart även dela med sig av flingorna som en liten välkomstpresent. Hundarna i sin tur började nu skälla som bara den och var inte lika gästvänliga. Efter att vi svept en kopp kaffe tillsammans körde dom sedan på och började fotografera hemmets alla små vrår och Edwin sprang nyfiket efter..
 
 
När alla rum sedan var förevigade på bild så var dags att åka i väg för att hämta hem Ella inför familjefotograferingen. För detta moment ville hon inte missa den här gången. Medans Martin for i väg för att hämta hem henne passade jag på att svara på lite frågor om hemmet och amma en numera nyvaken Emil. Lagom tills att Martin och Ella var tillbaka här hemma igen så var även vi färdiga med diverse lunchrutiner och familjebilderna kunde sedan snabbt knäppas av. Ella ville även visa upp sina favoritsaker i sitt rum och visa tjejerna hur lekplatsen på bakisdan används. Så hon for snabbt upp för trappen medans vi andra plockande i hop alla saker på nedervåningen. 
 
 
Efter att dessa lekmoment var klara och vi hunnit prata lite mer med Petra och Frida så var det dags för dom att bege sig hemåt till deras egna familjer. Det var verkligen jättetrevligt att träffa dom igen då det var hela 5år sedan sist. Resten av kvällen spenderade sedan barnen ute i trädgården. Edwin plaskade runt med sina båtar i vattenlandet medans Ella hoppade studsmatta. Eftersom att barnen roade sig själva så pass bra nu så passade vi vuxna på att ta en kopp kaffe och pratade ihop oss lite om veckan som kommer. För nästa vecka så går Ella på sommarlov och vi har beställt en liten överraskning till henne för att fira att hon inte missat en enda dag i skolan på två hela terminer.
 
Foto: Rustaupp
 
Så under den här veckan så ska vi försöka bli klara med alla andra vardagsbestyr här hemma så att hela familjen sedan kan gå på sommarlov tillsammans i några veckor utan måsten. För om vi så ska stå där ute och hoppa i vattenpölar hela sommaren så ska vi göra det tillsammans. Jag har en sådan ångest över att tiden går så fort att jag får panik emellanåt. Emil är snart ingen liten bebis längre och om bara några veckor fyller Edwin i sin tur 2år och Ella börjar ettan i höst. Det enda botmedlet för att lindra dessa panikkänslor som jag känner just nu är tid tillsammans. Detta låter kanske rätt komiskt då vi borde ha hur mycket tid som hels tillsammans nu när vi båda två är hemma med barnen. Men då vi valde att lägga den sista energin på att få huset klart innan sommarlovet så har dagarna gått i ett ännu fortare tempo fram tills nu. Så att få gå på ledigheten nu på riktigt ska bli helt magiskt för både stora som små!! Puss/Isabella
 

Kommentarer
Postat av: Inez

Jag bara älskar dina bilder!! :)

2016-06-01 @ 16:06:06
URL: http://mazraegangall.se
Postat av: Linda

Skönt att det gick bra! :D

2016-06-01 @ 16:22:56
URL: http://utgardets.se
Postat av: Sandra

Härligt att det gick bra! Ni är fantastiska och dina bilder är så fina. Kramiz

2016-06-05 @ 22:11:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux