Helgen hoppade förbi..

Hoppas att ni haft en fin helg och midsommar!? Här hemma har vi haft några busiga dagar tillsammans med min syster. Rosanna kom förbi oss på midsommarafton och hela denna dagen hoppade sedan i stort sätt förbi. Vi passade nämligen på att blåsa upp hoppborgen redan under förmiddagen och lekte sedan Bumbibjörnarna där inne både stora som små..
 
 
Tanken var först att vi skulle ta en promenad ner till trädgårdsföreningens årliga midsommarfirande men då himlen såg så pass mörk ut var varken barnen eller vi sugna på det. Så vi stannade i stället hemma hela dagen hoppandes i hoppborgen, spelade spel och busade runt med barnens alla uteleksaker. Edwin var så uppe i varv att han till och med valde att hoppa över sin middagslur. Så lagom tills middagen var färdig sedan sov han som en stock i soffan med hundarna tätt intill sig men till slut vaknade han till liv igen. Kvällen avslutades sedan med lite grillat och en stor sallad till i vanlig ordning. 
 
 
Rosanna åkte sedan hem efter middagen och dom små tog sig ett kvällsdopp i poolen innan det var dags för dom att hoppa ner i säng. Efter att dom hade somnat sedan satte jag och Martin oss ute på altanen med en kopp kaffe och njöt av tysnaden. Resten av helgen har vi sedan mestandels spenderat ute på restande fot. Vägarna har varit tomma på bilar och hela området har ekat tyst. Då vi själva inte har druckit alkolhol på midsommarafton sedan barnen föddes så var vi nu desto piggare än vad våra grannar var.
 
 
För att visa lite hänsyn till dom som ville passa på att sova ut och slippa höra på vårat fågelkvitter passade vi istället på att åka förbi Martins mamma och pappa på lite mat. Barnen passade även på att dekorera om ute i deras lekstuga. Ella hade plockat med sig massor av ny leksaksmat till lekstugan så hon och Edwin hade fullt upp där inne tillsammans med farfar. Medans dom busade på passade Emil på att sova en stund i farmors famn.
 
Foto: Isabella, Rustaupp.se
 
Under söndagen sedan så packade vi in oss i bilen igen för att åka i väg hem till min pappa för lite kvalitetstid. Vi hade aldrig varit hemma hos dom i deras nya hus först nu. Så det var riktigt spännande att se hur han och Anette bodde. Vi han dock inte ens in genom dörren innan Edwin utbrast "Waoow, Collt, Waoow!!" Jag hade tyvärr glömt både min mobil och kamera hemma så några bilder på vad det var som fashinerade Edwin så pass mycket kan jag tyvärr inte visa er just nu. Men Martin han ta lite bilder med sin mobil. Så jag ska visa er lite glimtar ifrån pappas hus under veckan sedan. Puss/ Isa
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux