Ordning och reda pengar på..

I bland sommnar man ifrån alla måsten!! Gårdagskvällen blev inte så effektiv som vi hade tänkt oss. Då både jag och Martin somnade i soffan efter fotbollen. Så någon inhandling av mat och andra nödvändigheter inför morgondagen han vi inte med att uträtta. Idag har vi där med varit dessto mer effektiva här hemma och det råder teamwork på högsta nivå. Medans Ella och Martin är i väg och handlar det sista inför morgondagens midsommarfirande och hämtar ut nya Jollyroom beställningen med dom restade Skip hop produkterna så sköter jag och smågrabbarna tvätten här hemma..  
 
 
Edwin är verkligen en hejare på att hjälpa till med dom vardagliga sysslorna. Så länge allt görs på lek och den biten briljerar jag själv på. Så vi är ett sylvasst team han och jag när vi väl sätter i gång. Dagen till ära så passade vi även på att testa lite av alla dom braiga produkterna ifrån Loppis blogbag med sommartema som vi hämtade ut tidigare under veckan och tur var väll det. För tack vare att vi somnade ifrån allt igår så hade vi annars inte haft en droppe sköljmedel eller tvättmedel kvar här hemma nu och inget hade därmed blivit gjort idag heller. 
 
 
För i sommarpåsen nu fanns det nämligen en flaska med Sköljmedel från Softlan med en underbar doft av mandarin och vanilj samt flytande Tvättmedel ifrån Grumme. När Edwin fick syn på Sommarpåsen vart han dock inte lika intresserad av att forsätta hjälpa med med tvätten. Så jag fick nu tömma det sista i tvättkorgarna själv. Han i sin tur klättrade nu i stället upp på tvättbänken med påsen i högsta hugg och började nyfiket att plocka ut innehållet på bänken. Ja i alla fall tills han fick syn på The Swedish One smoothie ifrån Ella's Kitchen som låg där i. För den öppnade han nu upp på direkten och sög i sig varenda liten droppe. Efter att den var uppdrucken så fick han syn på det resterande innehållet med en Tandbordste från Jordan, Lip Balm läppbalsam ifrån Burt's Bees, Aroma Sensations Melon Crush Duschkräm från Family Fresh. Han ville självklart nu att vi skulle öppna upp allting med en sådan tur hade dock inte Buswin. För Lip Balm läppbalsamet och Melon Crush Duschkrämen tänker jag behålla för mig själv. För min egen plan är att avsätta lite tid för mig själv ikväll. Så att jag kan ta ett bad i lugn och ro, hinna ladda upp med lite ny energi inför morgondagens busdag. 
 
Foto: Isabella, Rustaupp.se
 
Under tiden som jag gör det tänkte jag även överlämna en liten överaskning till mina små. Då det även medföljde en Dvd film Alvin & Gänget från Fox Paramount Pictures i Loppis sommarpåse nu. Så denna sommarpåse ifrån Loppi gick verkligen hem för både stora som små!! Så nu väntar vi bara på att resten av familjen ska komma hem. Så att vi sedan kan börja baka tårtan inför morgondagens midsommarfirande. Edwin tycks dock nästan ha givit upp hoppet om att dom ska komma hem snart. För i skrivandes stund så står han hopplöst lutad emot tvättmaskinen och bara suckar. Det är inte lätt att vara liten alla gånger. Men den som längtar efter något gott längtar aldrig för längre. Tålamod, tålamod, tålamod.. Puss//Isabella
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux