Pausbox.

Vi har tagit en liten paus ifrån teknikens under och försökt att stressa ner. På dagarna har vi badat, spelat spel och tagit det hyffsat lungt!! Att inte låta klockan styra över oss har även hjälp till att bromsat upp tiden en smula. Vilket både min kropp själ behövde efter förra veckans panikattacker. Martin har stått för middagarna under dessa dagar och barnen för energiöverskottet. Själv har jag stått för efterrätten och veckans lilla familjeöverraskning. Då jag fått möjligheten att testa Pausbox tjänster..
 
 
Pausbox är en prenumerationstjänst där du får hem en box med ett internationellt utbud av ekologiska, veganska, naturliga, GMO-fria eller glutenfria mellanmål varje månad. Varje box som vi fick hem nu hade en upptryckt och personlig insida med våra respektive namn på som även bildade små personliga citat. Vilket framför allt Ella tyckte var supercoolt!! Lådorna var helt fullproppade med godheter men trots det mumsade barnen upp allt ihop under en kväll. Vi som hade tänkt ha dessa som mellanmål under resten av månaden. Men då barnen gillade innehållet så pass mycket han vi inte mer än blinka innan dom tömt lådorna. Min och Martins box var även fullproppad med rotfrukts chips, dryck, nötter, bars och mycket mer. Perfekt efter träningen och som kvällssnacks till tven. 
 
 
Jag personligen gillade allt i boxarna förutom rödbetschipsen då dom inte riktigt föll mig i smaken, dock till Martins stora glädje. För då fick han en möjlighet till att mumsa i sig dom också. Vilket han var värd för jag i min tur roffade åt mig hans fruktbars när han inte såg. Då dom verkligen var helt galet goda och dessutom relativt kalorisnåla!! Det ska bli spännande att se vad som döljer sig i nästa månads boxar. Det roliga med pausboxen är nämligen att man inte riktigt vet om vad dom kommer att innehålla nästa månad då det är lite hemligt tills bara någon vecka innan. Då man kan ta en smytitt inne på hemsidan i fall att man vill. Vi kommer dock låta det förbli en liten överaskning tills vi öppnar upp dom. Men denna gången ska vi försöka att vara snabbare än barnen så att dom inte mumsar i sig allt på en gång. 
 
Foto: Rustaupp - I samarbet med Pausbox och Baradesign.se.
 
Något som även kommer att gå snabbare under den här veckan är tiden. För under denna vecka har vi massor att stå i inför Ellas kommande skolavslutning och sommarfester på skolan. Vi väntar även in en ny stor Jollyroom leverans inför sommarens alla kommande lektillfällen för både stora som små. Några speciella planer inför sommarlovet har vi dock inte gjort upp. Utan det blir lite till att ta dagarna lite så som dom kommer. Jag har dock redan hunnit lovat Ella att vi ska campa ute i trädgården och bygga en stor koja till henne och Edwin under plommonträdet. Hon i sin tur har lovat att hon ska måla mina naglar rosa, lära Edwin att stå på huvud och göra rastaflätor i pappas hår. Jag vet dock inte om vi ser fram emot dessa moment lika mycket som henne. Men sommarlovet ja det ser vi alla fem fram emot!! Puss//Isabella
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh, detta måste jag verkligen kolla upp! :D

2016-06-07 @ 16:31:08
URL: http://utgardets.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux