Svalkande oas.

Idag har det varit helt underbart varmt och kidsen har badat hela dagen. Martin i sin tur har varit i väg för att lämna in bilen på service så att dom kan laga våran AC då den självklart valt att ge upp lagom nu tills värmen anlände. Förhoppningsvis så får vi hem bilen under morgondagen vilket vi hoppas på. För i helgen har vi planer på att besöka Kolmården tillsammans med farbror Mackan och min syster.. 
 
 
Vi skulle ha åkt dit redan förra helgen men då bergodhalbanan inte hade haft priemiär än så bestämde karlarna att vi skulle vänta med besöket. Grabbarna är nämligen taggade till tusen för att inviga den nya bergodhalbanan Wildfire. Själv så stannar jag nog hellre kvar nere på marken tillsammans med barnen och besöker Bamses värld under tiden som karlarna skriker sig hesa i åkatraktionen.

 
Efter lunchen idag så passade Ella på att leta redan på hennes och Edwins safrikläder. För dom måste hon bara ha på sig nu när vi ska besöka alla djuren. "För med lite tur kanske dom tror att jag jobbar där och då får jag ju kanske även möjlighet till att mata girafferna." Hennes plan låter lysande men vi får se hur bra den kommer att vara irl. När hon sedan hade letat klart så kom hon ner till mig och små grabbarna ute i skuggan. Det blev dock full rulle direkt då Edwin och hon promt skulle bada igen så jag fick inte mycket annat gjort än att titta till dom ute vid poolen
 
 
Medans Edwin sedan skulle sova middag passade jag dock på att torka rent och ställde i ordning det sista här ute. Ella i sin tur passade då på att skriva ner några rader i sin Upplevelsebok. Om hur hon tyckte att det var på våran familjetripp förra helgen. Vad som var roligast och även hur jobbig Edwin varit. För den busungen var verkligen all over the place den dagen. Vilket han även varit under resten av den här veckan. Så när han sover middag får man verkligen passa på att ladda upp med nytt tålamod. I dag var jag själv dock för rastlös för vila så att piffa lite ute på altanen i lugn och ro gav mig tillräckligt med ny energi.
 
 
Nytt här ute för i år är en ny plastmatta till altangolvet. Som är designad av samma underbara tjej som designat våra andra tre mattor till poolhörnan, myshörnan uppe på baksidan samt in till Ellasrum. Lina johansson är verkligen min stora idol när det kommer till grafiska mönster och lite längre fram i sommar har vi även planer på att åka förbi hennes studio då den ligger i närheten av där vi bor. Det mötet ser jag verkligen fram emot för dom bilderna som jag hunnit se inne på Insta ifrån hennes studio ser helt magiska ut precis som hennes design.
 
 
Foto: Rustaupp.
 
Om en liten stund så ska jag ge mig ut på framsidan igen för att plocka i hop den virvelvind av leksaker som barnen spridit ut under dagen. För i kväll efter att dom somnat vill jag inte se en endaste fotboll eller vattenpistol. För då nalkas det i stället en mysig kväll för två under markisen. Med lite tända ljus, varma plädar och massor av kaffe. Jag passar därför på att önska er alla fina en trevlig kväll redan nu. Puss//Isabella
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: my

Härligt :D

2016-06-16 @ 11:11:57
URL: http://monkiapa.blogg.se/
Postat av: Charlotte Uleskog

Underbar uteplats och fantastiska färger du valt! :)

2016-06-16 @ 14:01:28
URL: http://charlotteuleskog.blogg.se
Postat av: Jossan

Alltså ni har det SÅ himla fint!! Du är så duktig på det där! :)

2016-06-16 @ 14:37:10
URL: http://xenomorphs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux