Dom höga tonerna skulle utan tvekan kunna krossa våran duschvägg..

Vi började dagen med att vårstäda och röja loss inne i badrumet. Lekande lätt kanske man kan beskriva denna typ av rengöring med!? Då det enklaste sättet för att få badrummet skinande rent här hemma är att låta barnen plaska runt hej vilt med vattnet och skurtrasorna i högsta hugg. Edwin och Ella förvandlas nämligen till någon form av undervattenshjältar så fort duschen åker på. Dom skriker verkligen till av lycka och dom höga tonerna  skulle utan tvekan kunna krossa våran duschvägg. Det är verkligen tur att den är tillverkad i härdat glas så att den inte går sönder i första taget.. 
 
 
 
Förra året fick jag ju även hjälp av hela familjen med att bygga nya lådfronter av lego till badrumsskåpet. Ett bygge som blev så mycket bättre än vad vi hade föreställt oss då alla färger ifrån dom små legoklossarna adderade massor av ny färg och lekfullhet till badrummet. Något som är nytt för i år inne i badrummet är en stor 8 bitars legokloss där mina hårvårdsprodukter förvaras samt några mindre klossar där barnens alla badleksaker nu har fått sin egen lilla plats. Den stora klossen fungerar även som fotpall för dom små om dagarna då den är så stor och stabil. Att den även passade in som handen i handsken under våran kommod när det inte används är ett stort plus i kanten i mina ögon..
 
Foto: Rustaupp 
 
Efter att både barn och badrum nu var skinnade rena så hade klockan redan hunnit bli rätt mycket. Jag hade nya läkarbesök inbokade så det blev till att hoppa in i kläderna och ge oss av direkt. På vägen hem stannade vi sedan till på Ica för att hämta ut ett stort paket till bebisen och några nya posters till vårat plåtskåp i hallen. Så nu kommer hemmets små vrår att bli ännu mer färgglatt och personligt framöver. Jag har nämligen tryckt upp tre stycken posters med massor av små bilder på oss i familjen. Det kommer att bli en härlig mix av bilder, både på hyss, resor och glada som sura miner som vi alla gjort genom åren. För mig blir bilder av detta slag så mycket mer levande och underbara när dom får tala sitt eget språk. Det ska bli så spännande att se om kvalitén på planscherna blir så bra som jag förväntat mig. Puss//Isabella
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux