Den perfekta lekstugan..

Att bara kunna öppna upp altandörren och släppa ut dom enegerifyllda små en stund är vardagslyx för oss. Speciellt när vi bor så pass litet med våra ynka få kvm innomhus. Så när dessa varmare dagar kommer blir vårat hus näsintill dubbelt så stort tack vare uteplatsen på framsidan och lekparken på baksidan. Då baksidan även är inhängnad så kan Edwin heller inte smita iväg på egna rackartyg.. 
 
 
Just nu är han verkligen inne i en klättra upp på allt fas. Det är alltså inte bara spjälsängen som han tar sig upp och ur ifrån. Utan även all parkleksutrustning ute i trädgården. Nytt ute i lekparken för i år är en ny större gunga, fler roliga sandleksaker och färgglada fotbollar i olika storlekar. Edwin kommer ju att kunna utnyttja lekparken på ett helt annat sätt nu när han kan klättra på allt. Ella har blivit så pass stor nu att även hon är i behov av lite andra aktivitetssaker här ute. Vilket gungan verkligen bjöd in till!! 
 

Den nya gungan blev direkt en stor hit för nu kan båda busungarna gunga tillsammans!! Vi behöll dock Ellas romerska ringar och hakade fast dom i gungans fästen för att få in mer variationsmöjlighter här ute. Det var även tänkt att vi skulle ha införskaffat oss en lekstuga till vårat Wonderland Jollyroom har fått in en helt bedorande fin liten ny lekstuga. Stugan har verkligen allt det som vi önskat oss att en liten stuga skulle ha. Full med lekfulla detaljer, cafelucka och en liten söt veranda som hade varit helt perfekt till att kunna ha tebjudningar på. 
 
Foto: Rustaupp
 
Vi skulle ha placerat den där larven står i dagsläget med cafeluckan utåt gräsmattans högra sida till. Men då vi tyvärr har ett stort träd mitt i lekplatsen gjorde ekens placering att lekstugan fick stryka på foten. Det blev i stället till att lägga mer fokus på att anordna nya lekytor nere på framsidan i år. Ett val som vi är riktigt nöjda med. För nu kan vi även öppna upp dörren där nere och låta barnen hoppa av sig lite medans vi ändå har full uppsikt över dom. Jag har dock en liten plan på hur jag ska kunna uppfylla min lilla dröm om en lekstuga trots allt utan att varken behöva bygga eller köpa en. Puss//Isabella
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Helt Magiskt fint!! 👌👌

2016-05-13 @ 08:17:04
Postat av: Lili

Men så fint och underbart! Vad glad jag blir att ni gjort så fint för era barn. Så hade man ju själv velat ha det som liten, men kanske passar delar av det för vuxna barn också ^^

2016-05-13 @ 12:11:59
URL: http://zilverka.blogg.se/
Postat av: Madelene

Hej
Först vill jag börja med att säga vilken fin blogg och så himla mycket fin inspiration denna blogg ger än.
Larven när köpte ni den? vet du om den finns på något fler ställe, hittar den inte på jollyroom? Ha en fin eftermiddag
Mvh/Madelene

Svar: Hej!! Larven är av märke "Feber".Den tycks tyvärr ha utgått hos Jollyroom nu när sommarsäsongen drog i gång. Den fanns dock inne tidigare i våras.
Mvh Isa
Isabella sköldmark

2016-05-16 @ 14:41:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux