Att försöka räcker gott och väl.

Redan torsdag i dag och dagarna går så fort!! Snart är det även morsdag och som varje år vid den här tidpunkten står nya foton på våra små högst upp på mormors och farmors önskelista. Så i förra veckan gjorde jag ett försök till att ta egna syskonbilder här hemma. Att fotogrefera mina små och be dom att titta in i kameran går bara inte. Det vet jag om sedan tidigare. Så då får man göra det bästa av situationen och låta dom busa på fritt under fotograferingen.
 
 
Men lagom tills att vi skulle dra igång så somnade självklart Emil så det blev till att knäppa av lite nya bilder på våra andra två juveler under tiden som han tog igen lite sömn. Jag han knappt rigga upp kameran innan Edwin fick för sig att riva ner alla lakan som vi hängt upp i bakgrunden. Han skulle bestämt leka spöket laban så till slut gav jag upp och lät honom bara vara. Ella i sin tur var nu taggad till tusen och började helt plötsligt att stå på huvet mitt i allt och Edwin apade självklart efter.
 
 
Det blev rätt så fina bilder trots deras cirkuskonster. För bilderna blev lite mer avslappnade och fulla med liv. Jag personligen älskar dessa typer av bilder och det är inte många foton som jag sparat i mitt arkiv där det inte görs grimager eller roliga miner på. För det är sådana bilder som jag själv vill kunna titta på och minnas tillbaka med. Stela bilder likt skolfoton lämnar jag över till någon annan att knäppa av. Men när vi ska ge bort bilder så som nu ville vi gärna försöka få till en kompromiss av båda dess världar.
 
 
Vilket jag tycker att vi lyckades rätt så bra med. För Edwin har aldrig förr sett så glad ut på bild sedan han kom in i trotsåldern. Då han annars numera går runt med en argrynka i pannan för jämnan. Men nu var den rynkan som bortblåst vilket även fick mig att le stort. Under tiden som vi busade på vaknade Emil även till igen. Så jag gick i väg för att hämta in honom till oss. Men lagom tills att vi kom tillbaka så hade Edwin och Ella börjat om med sina cirkuskonster igen och stod nu åter igen på huvudet. 
 
 Foto: Rustaupp - Barnkläder ifrån Hust & claire.
 
Så fort dom fick syn på Emil stannade dom båda upp och satte sig blixt stilla på golvet. Så jag han faktisk även med att ta jättefina syskonbilder på alla våra tre mirakel till slut. Nu ska dom bara skrivas ut  också och sedan ramas in. Med lite tur så hinner vi i väg för att inhandla ramar innan kvällen. Något annat som också ska ramas in under dagen är våra två barnpooler ute på framsidan. För nu är det god tid att lyfta i poolduken. Jag har skrivit ett inlägg om poolen där jag även svarar på alla dom frågorna som vi mottagit av er alla fina. Ni finner det inlägget och mer info under denna länk. Puss//Isabella
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux