Grafiskt både ute som inne.

Sommarens varma vindar är nu mer än välkommen och får gärna stanna kvar tills långt in i september. För nu så står snart hela våran trädgård klar och redo att njutas ut av. För efter att Martin kommit hem med dom nya grafiska mattorna som jag beställt ifrån Lina Johansson tog det inte många minuter innan hela familjen var samlade ute i trädgården igen. Vi har kommit så pass långt här ute på altanen nu att det bara att det roliga kvar, nämligen att sätta dit alla möbler och leksaker.
 
 
Det första att få komma upp på sin plats var den nya postern vid namn Balans som vi beställde av Lina i samma veva som dom underbara mattorna nu. Att sätta upp en poster utomhus är väll ingen bra ide tänker nog många av er nu!? Men det är en strålande ide om ni frågar mig. För våra vita väggar här ute behöver verkligen livas upp. Jag ska även ta hjälp av min mor framöver till att laminera den nya postern. För på sådant sätt kommer vi kunna ha postern ute året om utan att den blir förstörd.
 
 
Jag är verkligen så nöjd med våran ny lilla altandel och den nya mattan berikade nu även trallen med nytt liv. Det blev även mer ombonad känsla här ute och gränsen mellan ute och innan suddades även ut en aning, precis så som jag vill ha det. För nu under sommarsäsongen fungerar våran uteplats som en förlängning utav vardagsrummet och våran annars pyttelilla bostadsyta med sina ynka 84kvm blir helt plötsligt dubbel så stort. 
 
 
Foto: Rustaupp - i sammarbete med Lina Johansson och Jollyroom.

Våran trädgård är dock inte så stor den heller då den är på under 30kvm. Men vi har ändå lyckats planera den bra och fått in alla dom moment som vi vill ha här ute. För nu har vi lyckats skapat oss en egen liten oas med bollhav, Fria sittytor, plaskande vattenlek med pooler för både stora som små. En egen kiosk, soffhörna under markisen samt med en nersänkt studsmatta på gräsmattan har vi lyckats knyta i hop säcken. Vi har även fått till gott om planteringsmöjligheter för både smultron och jordgubbar att kunna växa fritt i. Behöver jag skriva att jag riktigt längtar efter värmen nu så att vi kan sitta ute här långt in på kvällarna och bara mysa. Redan om en liten stund ska vi dock inviga bollhavsdelen och vi vuxna ska ta oss en kopp kaffe. Trevlig kväll alla fina!!Puss//Isabella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux