Kanalsystemet som roar dom små i timmar.

Nu är barnens vattenbanor på plats då Martin och Ella nyligen byggde i hop den sista delen. Så nu flyter kanalsystemet fram och breder ut sig som en pålande bäck över trallen här hemma. Edwin är helt lyrisk och vill sätta i gång och leka direkt. Men han får allt vänta lite för först måste den fyllas upp med vatten och han måste även få i sig lite lunch. Sen blir det dock några roliga och plaskande timmar för honom där ute..
 
 
Denna vattenbana är minst lika kul även för dom lite större barnen. För när Ella leker tillsammans med Edwin så brukar hon även plocka in sina Barbiedockor och på sådant sätt skapa ett eget Skarasommarland åt dockorna. Denna sommaren så kommer dockorna verkligen att ha många rutschkanor att välja på till skillnad ifrån när vi hade kanalsystemet uppmonterat i badrummet. För vattenbanan har nu fyrdubblas i storlek tack vare alla dom nya delarna.
 
 
Aquaplay Amfie World 650 som Edwins vattenbana heter är ett av Aquaplay’s största kanalsystem. Den har alla lekstationer och oändliga möjligheter till många timmar av rolig vattenlek. I slussen kan pumpen slussa upp båtarna och med dom små broarna skapas det möjligheter för leksaksbilarna att kunna ta sig över. I paketet medföljer det båtar, gubbar och bilar att kunna busa med i vattenbanan. Vi har bygg i hop tre stycken sådana banor nu samt kompletterat upp med en mindre bana för att skapa den här storlek på vårat lilla vattenland.
 
Foto: Rustaupp.
 
Det ska dock bli lite sämre väder nu sägs det så något plaskande ute i solen lär det ju knappats bli. Men då är det bra att vi är uppgraderade med suveräna regnställ ifrån Didrikssons till både stora som små här hemma. För med bra kläder så finns det ju inga dåliga väder att leka ute i. Allt blir ju dessutom så mycket roligare för dom små när det finns mer vatten att plaska runt i. Jag minns så väl hur kul jag själv tyckte att det var att leka ute i regnet när jag själv växte upp. När jag och mina småsyskon tog av oss gummistövlarna då det ösregnade ute för att sedan fylla upp dom till bredden med vatten under grannens stupränna. Mamma var inte alls glad på oss då, men roligt det hade vi allt. Puss//Isabella

Kommentarer
Postat av: Diana

Det där ser ju hur kul ut som helst! Skulle själv vilja ha en sådan bana :)

2016-05-27 @ 17:30:31
URL: http://dianas-memories.blogspot.com
Postat av: Camilla K

Ni är ju helt fantastiska!!

2016-05-30 @ 14:54:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux