Mer än 130 års erfarenhet.

Idag ska vi ge oss ut på en liten promenad tillsammans vilket jag verkligen ser fram emot. För det har inte blivit så mycket promenader för min del sedan vi kom hem ifrån BB då mitt bäcken inte riktigt har velat samarbeta med mig. Men nu börjar allt sakta men säkert att kännas mycket bättre igen. Så om allt känns lika bra under promenaden nu så ska vi försöka ta oss ner till Ica för att hämta ut barnens nya vårkläder. För Ella har redan hunnit valt ut en klänning till skolavslutningen och Edwin i sin tur har även fått en ny outfitt samt matchande skor..
 
 
Syskonmatchning i all ära men även den här mammans skogarderob har nu fått sig en ny och klockren mor & dotter matchning. För det positiva med att ha berikats med små fötter är att även jag kan beställa skor till mig själv ifrån barnavdelningen. Valet föll på ett par vattentäta promenadskor ifrån ett av våra absoluta favorit märken när det kommer till skor vid namn Superfit. Så nu kommer jag att kunna hoppa runt i vattenpölarna framöver tillsammans med barnen utan att behöva göra ett avbrott för att springa in och byta om till gummistövlar. Vilket känns extra lyxigt!!
 
 
Vi har tidigare använt Superfits olika barnskor till Ella och vi är verkligen supernöjda med kvalliten. Då Ella klättar, springer runt och far fram som ett yrväder på sparkcykeln dagligen så brukar hennes skor annars slitas ut direkt. Speciellt när ungen envisas med att använda skorna som bromsklossar emot asfalten då hon ska sakta ner farten på sin sparkcykeln. Men sedan vi börjat satsa på dessa kvalitetsskor har Ella inte lyckats förbruka lika många, vilket både vi och plånboken uppskattar!!
 
Foto: Rustaupp
 
Lie senare idag efter att vi har kommit tillbaka ifrån promenaden och barnen har hunnit testa sina nya kläder så nalkas det lite extra pysseltid ute i trädgården. Om vi alla får plats där ute då vill säga!! För just nu får vi även samsas med byggjobbare av alla olika slag. Då föreningen samtidigt har beslutat att både taken ska spolas av och förråden målas om. Puss//Isabella

Kommentarer
Postat av: rememberthiis.blogg.se

snygga skor :)

2016-05-05 @ 10:57:26
URL: http://rememberthiis.blogg.se/
Postat av: JUNITJEJ

Vilka fina skor!

2016-05-05 @ 11:28:55
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: Camilla K

Snygga!!

2016-05-06 @ 15:31:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux