Oh, oopi-doo jag vill ju va som du-u-u..

En kunglig helg har passerat och jag hoppas att ni alla fina har haft en underbar valborgshelg!? Här hemma bjöd helgen in till en musikalisk morgon då Edwin fick för sig att slå på trumman och anordna en rockkonsert under den tidiga lördagsmorgonen. Kort därefter vaknade även resten av familjen upp och sedan var dagen i full gång. Frukosten åt vi sedan på gående fot då Edwin inte ville sitta stilla många minuter vid frukostbordet utan i stället ville mata hundarna med sin frukostmacka. Innan vi sedan han med att blinka så var Ella även på väg ut genom dörren för att leka och Emil i sin tur hade nu vaknat till igen. Så den här morgonen blev inte riktigt lika magisk som på en bal på slottet. 
 
 
Men efter att Ella hade fått busat av sig en stund och smågrabbarna sovit middag och vi vuxna även hunnit med att tagit igen några koppar kaffe, så vart humöret mycket bättre på oss alla fem igen. Kvällen spenderade vi sedan nere vid majbrasan i området intill där vi bor då dom enligt tradition alltid bjuder in till ett stort jippo med karuseller, sång och möjligheten till sockervadds köp. I år var det dock så otroligt mycket folk samlade nere vid brasan att vi bara stanna till en liten kort stund för att i stället åka förbi Martins föräldrar på en kvällskaffe. Vilket blev ett trevligt avslut på en hektisk dag. Idag har vi dock bara hållit oss på hemmaplan och busungarna har fått hjälpt till med städningen. Då jag själv inte hade tid för detta moment innan helgen utan i stället åkte i väg på bio en stund tillsammans med syster min.
 
 
Foto: Rustaupp - Mjukisdjursorm ifrån Melissa & Doug.
 
Det blev en otrolig mysig biokväll trots att jag började tjuta vid bara åsynen av elefanten Tantor i Djungelboken. För jag saknade mina små något fruktansvärt så fort vi kom in på bion. Att lämna en 3 veckor gammal bebis hemma med resten av min fina familj för två ynka timmar var tydligen för mycket för den här mamman. För allt jag kunde tänka på var att jag ville åka hem igen till min egen lilla Mowgli och busiga vargflock igen. När det är som mest att göra i vardagen så kan jag verkligen längta massor efter att kunna trycka in den där pausknappen för en stund. Men när tillfället sedan ges ja då vill man bara trycka på play igen. Puss//Isabella

Kommentarer
Postat av: helenaforsmark.blogg.se

vilka fina bilder va söt :D

2016-05-02 @ 11:51:23
URL: http://helenaforsmark.blogg.se/
Postat av: Annsoh

Super fina bilder! :)

2016-05-02 @ 12:05:21
URL: http://annsoh.blogg.se
Postat av: Carolina Thoor

Vilken sötnos :D och jättefina bilder :D

2016-05-02 @ 12:12:54
URL: http://knaset.blogg.se/
Postat av: ullie

LÅTER SOM EN MYSIG HELG VÄNNEN sKICKAR EN STOR KRAM O FIN MÅNDAG TILL DEJ NU DAX FÖR KVÄLLS JOBB KRAMAR

2016-05-02 @ 15:24:52
URL: http://weberskold.blogg.se
Postat av: Inez

Vilka otroligt söta bilder! :)

2016-05-02 @ 16:10:12
URL: http://mazraegangall.se
Postat av: Fröken

Vilka mysiga bilder! :-)

2016-05-02 @ 19:49:41
URL: http://www.frokenskriver.blogg.se
Postat av: Hanna Karlsson

Vilken mysig dag!

2016-05-02 @ 21:02:24
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Linda

Men vilka fina bilder! Ser riktigt mysigt ut!

2016-05-02 @ 22:46:47
URL: http://holen666.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux