Smultronstället mitt i city.

I går kväll tog vi en tur in till stan för att få lite miljöombyte i vardagen och för att besöka Uggleparken eller Kristinebergsparken som den egentligen heter. Sist vi var här var Edwin var bara någon månad gammal. Det var även stor skillnad på antalet besökare i parken ifrån när vi var här sist. Då var parken i stort sätt tom men i dag kryllade det av springande små och stora ben ibland parkens alla aktiviteter..
 
 
Det blev verkligen en jättemysig kväll som samtidigt väckte upp en massa minnen i mig. Förra gången vi åkte hit började det även störtregna mitt som det var och vi tog då skydd inuti en av parkens stora insekter. Där inne satt vi i över två timmar och mös, drack kaffe och pratade. Ella matade även en av Kristinebergs alla små råttor med mariekex då han krupit in under golvet för att ta skydd ifrån regnet. I dag sken dock solen och det var riktigt varmt!! Martin fick till och med bättra på brännan lite grann så han var mer en nöjd.
 
Foto: Rustaupp
 
Edwin uppskattade kvällsutflykten lite extra mycket denna gången då han nu for fram som en virvelvind emellan klätterställningarna. Det fantastiska med den här parken är att den är anpassad för alla åldrar. Den är dock inte speciellt stor i sig men är verkligen uppbyggd på ett välplanerat sätt. Den mjuka asfalten som täcker markytan ger en härligt studsande känsla under fötterna på både stora som små när man springer runt på den. Har du själv inte besökt parken än och har vägarna förbi så rekommenderar vi varmt att ni stannar till där för lite lek. Idag fotsätter vi busandet på hemmaplan då vattenbanan ska monteras ute på altanen. Martin och Edwin har redan satt i gång med bygget och det ser minst sagt spännande ut!! Puss//Isabella
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Så himla fint!! :)

2016-05-25 @ 16:12:10
URL: http://utgardets.se
Postat av: Anna

Vilken underbar park!!

2016-05-26 @ 12:29:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux