Studsande nyheter..

God morgon alla fina!! Denna tidiga morgon tänkte jag passa på att visa er lite fler bilder ifrån trädgården. Vi har nämligen kommit riktigt långt där ute och nu är det snart bara det roliga kvar att fixa med. Under dessa dagar som gått har vi fokuserat mer på grovgörat än dekoration och piffig. Barnen är dock redan överlyckliga då deras studsmatta har anlänt och nu även kommit på plats. Ella har velat ha en studsmatta i flera år men har inte fått sin önskan uppfylld först nu..
 
 
Anledningen till att vi sagt nej är för att vi tyckt att studsmattor överlag tar upp allt för mycket plats. I våran lilla trädgård har det även varit i stort sätt omöjligt att få plats med en fram till nu. Lösningen på detta problem stod Jollyroom för genom att dom valde att plocka in en "In Ground" modell i årets sortiment ifrån Holländska Berg, som dessutom blivit utsedd till Bäst i test nu under 2016. Så en bättre lösningen kunde vi inte ha fått!!
 
 
För Bergs Studsmatta In Ground Talent 180cm som vi valde nu ligger nämligen nästintill plant längst med marken och sticker bara upp ca:20cm ifrån marknivån. Vilket skänker en mer stilren och städad look till trädgården. Men för att ha en studsmatta av detta slag krävs det dock att man har möjligheten till att kunna gräva ut ett hål ner i marken på ca: 50cm djup under själva hoppytan. Detta medför också att studsmattans placering blir mer permanent.
 
 
 
Foto: Rustaupp.
 
Men om man nu så som vi själva har planer på att behålla denna studsande pärla i flera år framöver så gör ju det inget. Jag tycker även att det känns så pass mycket säkrare att ha studsmattan i marknivår för då kan även Edwin hoppa runt på den utan att jag behöver oroa mig allt för mycket. Med studsmattan medföljande även ett skyddsnät för extra säkerhet som vi strax ska montera upp. Sedan återstår det bara att rulla ut den nya gräsmattan. Under morgondagen så ska jag även försöka hinna med att lägga ut lite bilder ifrån våran lekplats uppe på baksidan till er alla fina som efterfrågat det. Puss//Isabella
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux