I am your father..

I morgon är det farsdag med allt vad den kommer att bjuda på och samtidigt en dag som vi hoppas på att alla som vill ska få uppleva!! En dag som för oss är så full av känslor och tacksamhet. För det är Martin som får mig till att vilja slå upp mina stora blå varje morgon men som samtidigt får mig till att inte vilja kliva upp ur sängen. Det är han som går upp varje natt för att stoppa om dom små en extra gång. Det är han som byter alla blöjor och samtidigt själv tar längst tid på sig inne på toaletten. Det är han som har mest tålamod av oss två och som även oftast säger ja när jag själv sagt nej..
 
 
Det är han som sätter oss framför allt annat på denna jord, som har mest humor, som går runt och plockar å städar för jämnan och samtidigt är förbaskat bra själv på att stöka ner här hemma. Det är han som dagligen visar sin kärlek, tillit och framför allt lyssnar på vad dom små har att säga. Det är han som kommer ligga vaken allt fler nätter än mig i framtiden och oroa sig när våra små ligister roar sig på eget håll. Det är även han som känner mig bättre än någon annan och som är stark när jag själv är som svagast. Tillsammans har vi "Created our own tomorrow by what we dream today", detta genom att tillslut ha uppnått drömmen om att lyckas skapa tre underbara barn till världen.
 
Foto: Rustaupp - produkter ifrån Saharasilver.se och Jollyroom.
 
För det är han som fick mig till att aldrig sluta hoppas och tro på mirakel. Det är han som även hade rätt. Det är även han som i morgon kommer att får vakna upp på farsdag med visheten om att han kommer få minst fyra extra kramar, litet paket och nya fina teckningar utav barnen där han samtidigt inte riktigt kommer kunna uppfatta vad som är vad och upp och ner på dom. Det är då som han sedan även kommer att le så där stort och stolt emot dom små som bara han kan göra. I morgon är det din dag älskling. Grattis på farsdag!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux