Färgfest i byggnadsteknik..

Vårat senaste projekt här hemma är ett ganska enkelt bygge men i dessto större format. Vi har ju som ni kanske tidigare uppmärksammat bytt ut accentfärgen på våran praktiska och lekfulla förvaringslösning i form av en stor Legohylla nere i vardagsrummet. Här hemma älskar vi ju som sagt var Lego av allt dess slag och både stora som små kan sitta trollbundna med dessa små färglada klossar i timmar..
 
 
Dom lite större Lego föravaringsklossarna avänds även flitigt här hemma till både lekfullt förvaringssyfte som till praktiska stegpallar inne i badrummen och vi tycks aldrig tröttna på dom. Men i höst ville vi förnya oss lite genom att byta ut dom tidigare ROSA klossarna på våran Legohylla mot en ny dessto kallare och krispigare accentfärg. Valet föll därav nu på SMURF - BLÅTT och vi är mer än nöjda med slutresultatet!!
 
 
Då våra barnrum är belägna på det övre våningsplanet så är det extra skönt att kunna ha en egen liten plats för barnens leksaker nere i vardagsrummet igen. Ella har redan lyckats abonnerat dom översta förvaringslådorna till hennes dvd filmer så att Edwin inte ska kunna nå dom. Han i sin tur har fått fria händer till att fylla upp dom mellersta facken i hyllan. Så för tillfället står bowlingdjuren uppradade där inne tillsammans med lillebrors små bitleksaker. Edwin har under eftermiddagen även försökt att ställa in hans Brio taxar där i. Vilket gick så där då dom var lite väl stora för att få plats där inne. Men försöka går ju alltid. Den lilla taxfamiljen hittade tillslut sin egna plats brevid hyllan. Där dom ser ut att trivas!! 
 
Foto: Isabella -  I samarbete med Jollyroom.se och linajohansson.se
 

Själv så går jag även runt och ler här hemma just nu då det känns så skönt att äntligen fått ordning igen. Efter en effektiv dag så kommer det inte bli speciellt mycket mer gjort än så här. Om en liten stund ska jag istället ta mig en kopp te i soffan och linda in mig i min nya fina pläd ifrån finaste Lina. Här tänker jag sedan spendera resten av kvällen. Trevlig kväll till er!! Puss/Isabella
 
  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux