Kunna höra en knappnål falla.

Vi har knappt sett skymten av våra små indianer idag. Vilket har känts bra märkligt. Huset har varit tyst och inga skrik eller bråk har heller hörts till. Detta är ett väldigt sällsynt fenomen i det här huset då det alltid kivas minst ett tjugotal ggr per dag, smälls i dörrar och stampas hårt med fötterna i trappen när dom små inte får sin vilja igenom. Men i dag skulle man till och med kunna höra en knappnål falla..
 
 
Ella och Edwin har nämligen suttit som förstenade inne i sitt lektält hela dagen och bläddrat i sina böcker. Fröken bus har även hunnit läsa ett tiotal sagor för sina små bröder. Lagom tills att det var dags för lunch fick dock Martin avbryta lästunden och lyfta in dom små till matbordet, med Emil hängades på bröstet i bärselen. För dom hade så svårt att slita sig. Kort därefter brakade dagens första tjafs även ut. För varken Edwin eller Ella hade tid för att äta.
 
 
"Vi vill inte ha någon mat. Vi vill sitta här inne och äta då. Annars vill vi inte ha!!" Sedan viskade Ella till Edwin att han skulle säga det samma. "Inte ha mat!!" Skrek han sedan kort därefter. Trots att dom är bra söta så lyckades dom inte med det övertalningsförsöket. Efter 1,5 timmars lunchpaus och petande i maten så fick dom tillslut gå ifrån bordet. Rättare sagt sprang ifrån bordet och raka vägen in i tältet igen.
 
Foto: Isabella 
 
Där inne har dom suttit i ytterligare några timmar nu och läst. Jag och Martin har därmed hunnit att tagit en kopp kaffe, pussats lite extra mycket och busat med Emil i hans lilla mys pöl. Under eftermiddagen har jag sedan försökt att läst på lite om min nya kamera. Det finns så mycket att läsa ikapp att jag börjar tro att jag aldrig kommer att förstå mig på den. Men skam den som ger sig. I nästa vecka ska vi därav försöka kombinera ihop nytta med nöje. Genom att åka i väg på en liten familjetripp och samtidigt försöka utforska kamerans kapaciteter rent praktiskt. Vilket ska bli riktigt spännande. Puss/ Isabella 
 
 

Kommentarer
Postat av: Veronica Wallgren

Gud vad mysigt det ser ut :) Håller på och fixar på sonens rum och ska göra en riktigt mysig läshörna. har varit sugen på ett tipitält länge och bokyllan var ju verkligen superfin och praktisk!

2016-09-05 @ 13:10:38
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux