Trippel Shark - attack i badrummet..

Ungarna har fått busat på hej vilt och haft vattenkrig i badrummet. I dag fick även Emil och hundarna vara med på ett litet hörn. Vilket tycks ha uppskattas massor av den minsta lilla mannen. För jisses så mycket han har skrattat. Men jag fick dock vara på min vakt då både Ella och Edwin snabbt förvandlades till två stycken vilda hajar som gärna ville skvätta ner mig med sina simfenor..
 
 
Under tiden som dom plaskade runt passade jag på att byta ut våran gamla välanvända blöjhink då den nu hade gjort sitt. Mot en ny mindre illauktande och mer färgglad variant ifrån UBBI. När det Sedan var dags för dom små att gå upp ur badet var det dock ingen som ville lyssna. Att försöka stå emot när dom samtidigt gjorde puppy - eyes emot mig var dock omöjligt att motstå. Så dom lyckades charma till sig några extra minuter.
 
 
Jag passade därför även på att knäppa av lite nya bilder på dom små medans dom fortfarande var i full action där inne. När Edwin var lika liten som Emil är nu så tog jag nämligen en liknade bild på honom och Ellla. Så att se alla våra tre små mirakel och hundarna tillsammans nu i ett nästintill identiskt scenarie fick mig att färdas tillbaka i tiden och le stort. 

Foto: Isabella.
 
Vid detta förra fototillfället hade vi precis bokat en efterlängtad familjesemester ner till värmen. Som även blev Edwins första utlandsresa och Ellas spännande möte med kamelen Oskar. Jag önskar verkligen att vi hade kunnat gjort det samma idag och bokat en ny resa. För efter den här sommaren med bristen på sol och tack vare alla oväntade sjukhusbesök hade en långsemester varit så mysig att kunna genomföra. Speciellt nu då mitt huvud ständigt går på högvarv och skriker efter semester. Puss/Isabella.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Ni har det så himla fint, alltså! Så himla mysigt med bus i badrummet! :)

2016-09-06 @ 16:37:18
URL: http://dcentury.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux