Så förlänger vi sommaren i höst.

Hela familjen har haft fullt upp med att smälta alla nya intryck och upplevelser ifrån våran familjetripp till Kolmården. För Ella vart mycket en favorit i repris medans många av aktiviteterna var helt nya för Edwin och Emil. Att åka tillbaka till våra smultronställen så som vi har gjort under den här sommaren är viktigt för mig att vi fortsätter att göra, då jag vill att alla mina tre små ska få ta del av samma upplevelser genom deras uppväxt oavsett ålder och alltid händer det något nytt.
 
 
Något som också ska göra om på nytt lite senare i höst är att flyga ner till värmen igen. Detta blir även Emils första resa och troligtvis även den första som Edwin kommer att komma i håg delar utav framöver. För vid denna utresa nu så är Edwin betydligt äldre än sist vi var där. Vid förra resan hade han precis lärt sig att krypa men nu kommer han till skillnad ifrån då att kunna vara med och utforska alla vattenbanor tillsammans med oss och strändernas stora lekutbud desto mer. 
 
 
Det ska verkligen bli så mysigt att kunna pausa lite under hösten och få mer tid för varandra en stund igen. Vi kommer även att ta in på samma hotell som sist då Waterworld Makadi Beach verkligen hade något utöver det vanliga. Den här gången ska det snorklas massor, åkas ännu mer vattenrutschkanor och göra det vi känner för just då. Emil kommer troligtvis även var mer i vattnet än uppe på torra land då han älskar vatten. Så det kommer att behövas tas med både flytväst och diverse simredskap denna gången. Att resa i väg med tre barn nu och en växande mage känns allt lite pirrigt. 
 
 Foto: Rustaupp.se och Vingresor.se
 
Men det är en stund kvar tills dess. Först ut nu nalkas det inskrivning på mödravården. Vi ska även göra ett nytt ultraljud samt en extra tillväxtkontroll av bebisen. Så det ska spännande att se om lilla 4:an håller sig på samma lilla tillväxtkurva som sina syskon. Eller om detta kommer att bli våran första graviditet utan fler extra kontroller än så här. Under veckan nu så har Ella även börjat i skolan igen och vardagen har fått en ny twist. Allt går i ett lite saktare tempo. Många har redan börjat deppa över att hösten är på ingång och vardagens alla rutiner skall åter. Här hemma välkomnar vi hösten med öppna armar!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!
Det hotellet funderar vi på att boka oxå. Vi har preliminär bokat det. Dock har jag nu i efterhand läst mycket dåliga recensioner om hotellet. Att maten är dålig och att hotellet är slitet. Vad tycker ni om mat och själva hotellet? Tycker det ser helt fantastiskt ut på bilderna. Hur är läget osv.
Hoppas ni har en toppen semester!

2017-11-22 @ 19:50:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux