Pink Powder och Girlpower..

 
 
Så, då var det bestämt. Det kommer att bli en ISUNDA GRÅ klädsel på den nya IKEA soffan. För när vi var hemma hos min mor igår blev jag påmind om hur mycket ljusare och fräschare det kommer att bli. Om barnen hade varit lite större och plonboken lite tjockare hade vi nog slagit till på en POWDER PINK färgad modulsoffa ifrån MUUTO. Men det är bra att ha drömmar kvar. Nu vill jag dock bara sätta igång med rokaden och få börja pyssla loss. Men det blir dock inte någon IKEA tripp och soffköp redan nu till helgen då jag inte känner mig helt kry. Jag har därför legat nerbäddad under massor av plädar idag och bara tagit det lugnt, spanat efter lite nya kuddfodral som ska matcha den nya looken. 
 
 
BLÅTT, POWDER och ännu mer LEKFULLT kommer det nog att bli. Jag brukar vanligtvis ha väldigt starka accentfärger här hemma på texstilerna. Men under det senaste året har mer och mer PUDERROSA toner även hittat in. Då den nyansen verkligen kommer till sin fulla rätt tillsammans med all SMURFBLÅA och GRAFISKA mönster här hemma. Se bara på alla dessa inspirerande bilder ifrån FERMLIVING.. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: JUNITJEJ

Vilken härlig soffa på den översta bilden!

Svar: Håller med dig! Det är magiskt!!
Isabella sköldmark

2017-02-16 @ 19:32:10
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: levaloppanson

Hörru, nu glömde du att bildcredda Muuto med. Apropå kommentaren ovan också :) Junitjejen, Det är Connect Sofa från Muuto, den är byggbar så du kan få den precis hur du vill.
Tack för i övrigt så fin blogg med massa inspo!
Kramar stammisen på bloppisen:)

Svar: Haha.. Du är bra go Sofia. Nej då men jag valde att länka in till varumärket hos återförsäljaren i stället. Vi måste införskaffa några fler DOTS krokar och UNFOLD lampor till små grabbarnas rum också ifrån MUUTO. Så jag är snart stammis uppe hos dig på kontoret också. ;) Puss på dig!!
Isabella sköldmark

2017-02-16 @ 22:35:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux