När tvätten förvandlas till ett skumbad.

Ibland sommnar man ifrån alla måsten! Gårdagskvällen blev inte så effektiv som vi hade tänkt oss då både jag och Martin somnade i soffan. Så någon inhandling av mat och andra nödvändigheter han vi inte med att uträtta. Idag har vi där med varit dessto mer effektiva och det råder teamwork på högsta nivå. Medans Ella och Martin är i väg och handlar det sista inför grillkvällen och hämtar ut beställningen med dom restade uteleksprodukterna så sköter jag och grabbarna tvätten..  
 
 
Edwin är verkligen en fena på att hjälpa till med dom vardagliga sysslorna. Så länge allt görs på lek och den biten briljerar jag själv på. Så vi är ett sylvasst team han och jag när vi vanligtvis sätter i gång. Dock så har vi inte riktigt lyckats få med oss Emil på den banan än. För så fort vi ska fixa passar han självklart på att göra alla möjliga hyss som kan hitta på och jag önskar verkligen att man kunde ha åtta armar ibland så att jag skulle hinna med allt. För det som normalt tar 10min att fixa med tar nu förtiden ca 2,5 timme.
 

Precis så som nu "när vi bara" skulle ta hand om tvätten. Då jag knappt hann med att lägga in en maskin innan jag fick springa vidare in till Emil för att plocka ner honom ifrån lekborgen och sedan ta med mig honom in till badrummet igen. Jag hinner knappt sätta ner honom på marken igen innan han är inne i rummet igen. Det går så galet snabbt när han sätter igång och det verkligen lyser bus i hans ögon. 
 
Foto: Isabella
 
Under tiden så hinner så klart Edwin tröttna på att vänta där inne i badrummet och börjar då experimentera med diverse tvålflaskor och knappar på tvättmaskinen. Så när jag väl kommer i badrummet igen står maskinen i full gång och både golvet och maskinen är fullt av lödder. Tanken var god och tre timmar senare så var allt återställt för att börja tvätta på nytt. Jo då satt eee, det går bra nu kan man väll säga. Eller kanske inte?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux