If you´re not tired you´re doing it wrong..

Den här veckan har handlat om logistik, kärlek och planering. Efter Babyshowern i helgen började vi nämligen planera inför alla kommande måsten ute i trädgården. Vi gjorde ju om där ute förra våren och grävde ner en studsmatta til barnen, la ny gräsmatta och oljade in trallen mm. Den sommaridyllen är dock ett minne blått efter vintern. För som man brukar säga "det som göms i snö kommer fram i tö" kan inte bli mer träffande än på oss. Under vintern så har vi nämligen haft besök av råttor där ute som byggt stora gångar och mer eller mindre nu lyckas underminera hela framsidan. I höstas började nämligen vägvärket att spränga nere i avloppen på bakgatan vilket fick alla råttor att fly sin kos. Att dom var lekskugna och ville flytta in på våran gata hade vi dock inte kunnat förespått..
 
 
Antisimex kopplades in på hela radhuslängan igen och hela framsidan måste göras om. Så dom senaste tre dagarna har vi mer eller mindre bott ute i trädgården. Men nu är gräsmattan och en massa skottkärror med jord bortskyfflade i alla fall. Sen att det ser ut som en krigszon där ute just nu får vi bara blunda för en stund till. För i natt så kom snönovädret tillbaka över Stockholm och sommarvärmern som vi fått njutit utav under helgen är nu som bortblåst igen. När vi inte har fixat och trixat här ute så har vi åkt i väg och handlat samt hämtat ut paket på löpande band inför Emils kommande 1årsdag nästa helg. Ella i sin tur har varit i väg med skolan och besökt en Arla gård. Klappat kossor och fått se hur allt fungerar på gården. Vilket hon tyckte var så kul. Små grabbarna har haft minst lika roligt och lider inte alls över att trädgården blivit förstörd av råttorna. För nu har dom i stället massor av nya vattenpölar att hoppa i. 
 
 
För mig och Martin har det dock kännt rätts så deppigt med allt som nu behöver göras om där ute. Så vi har i stället försökt att tankat lite energi av varanda. Kramats massor och även försökt att kommit i säng rätt tidigt på kvällarna. Vilket ändå har varit rätt så mysigt det med. I kväll blir det återigen en sådan kväll med tidig nattning då vi har massor av nya läkarbesök och påskpyssel stunder inbokade inför morgondagen. Just nu längtar jag faktiskt massor efter att bara få krypa ner under dom nytvättade sängkläderna och bara vara en stund. För idag är en sådan dag som jag verkligen bara vill släcka lamporna och dra täcket över huvudet. Men i morgon är det som sagt en ny dag med nya möjligheter.  
 
Foto: Isabella - Rosa sängkläder Färg & Form, Svart/vit pläd IKEAPetit Monkey ifrån Miniroom.se.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux