Att fixa lite då och då är ju inte riktigt våran melodi..

Vi har tagit en liten minisemester här hemma och försökt att komma ikapp med allt innan sommarlovets busiga dagar kickar igång på allvar. Semester med betoning på lugn och ro har det dock inte varit då fixat och donat ifrån tidig morgon till sen kväll. Att göra sådana här renoveringsattacker när vi går all in i några dagar har blivit lite av vårat signum. Att fixa lite då och då är ju inte riktigt våran melodi utan att göra en storsatsning i några dagar för att maxa tiden och kunna bocka av punkt efter punkt på "att göra listan" fungerar så pass mycket bättre för oss..
 
 
Under dessa dagar har vi inte bara bättringsmålat grinden, spaljén och skärmväggen uppe på baksidan. Utan även målat om våran stora picknickbänk ifrån grön till rosa. Att måla om bänken tog allt sin lilla tid då den är över fem meter lång. Lagom tills helgen drog igång så stod trädgården klar! Vilket firades in med ett dopp i poolen, grillat och fika uppe på baksidan i det fina vädret.
 
Foto: Isabella.
 
Kidsen har även varit i väg på en liten minisemester hemma hos mormor och utforskat ett tiotal olika lekparker i området. Detta blev även första gången som Edwin sov borta så han var minst sagt förväntansfull. Så medans Ella och Edwin busade på hemma hos henne passade jag och Martin på att busa lite extra med Emil och rå om varandra. Hoppas att ni också har haft en fin vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux