Tack till alla er som hänger kvar!

Det har varit tyst ifrån mig en tid både här inne på bloggen och inne på mitt instagram. Anledningen till det är att den minsta lilla cirkusakrobaten inuti min mage hållit oss på styva linan. Sjukhuset har varit vårat andra hem den sista tiden. Då blödningar och nya komplikationer avlöst varandra. Vilket tillslut även fick mitt humör och psyke till att kollapsa.
 

När sjukhuset inte har besökts så har all övrig tid spenderats med dom tre andra viktigaste små i mitt liv. Telefonen har fått förblivit avstängd & kameran har för första gången på flera år blivit helt täckt med damm. Ni är många som redan har förstått att vi har haft det tufft. Alla era dm, sms och mail är ett  litet bevis för mig själv på hur otroligt omtänksamma ni är!
 
 
Många av er som har följt oss genom åren har även gång på gång sagt till mig att prioritera mig själv först. Denna gången har jag verkligen tagit till mig dom orden och lyssnat på kroppen. Vilket ni ska stort tack för! Nu är läget lite mer stabilt, riskerna minskade och bebis har börjat att visa oss fler nya akrobatiska övningar där inifrån. Med små sparkar som nya livsbevis, vilket känns så bra!
 
Foto: Isabella
 
Så nu börjar vi även sakta men säkert att hitta tillbaka till en desto lugnare vardag igen. En vardag där nerverna inte längre är på helspänn 24-7 och där oron sakta men säkert börjat att bytas ut mot glädje igen. Vi kommer dock att få fortsätta gå på allt tätare kontroller på specialist mödravården med start redan under nästa vecka. Då nya ultraljud och tillväxtkontroller nalkas. Fram tills dess att jag känner mig helt på banan igen så kommer jag att fortsätta att vara lite mindre aktiv här inne än vanligt. Vilket jag vet om att ni alla fina förstår!
 
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux