CAPIDI BABY!

 
Kampanjer / Sponsrade inlägg
i samarbete med Capidi
 
 
I dag har det varit ovanligt tyst, lugnt och fridfullt här hemma. Emil som är den vildaste av våra fyra små skatter har nämligen suttit still nere i vardagsrummet och bara lyssnat till tonerna ifrån lillebror uppe på övervåningen. Oj vad Elton måste skrika högt då tänker ni kanske? Men nej så är inte fallet utan Emil har suttit och lyssnat på honom via våra nya babylarm. Dessa små teknikunder ifrån CAPiDi kan även vara en av dom bästa babylarmen som vi någonsin har haft här hemma och då har vi hunnit med ett testa en hel del olika märken genom åren. Dom här små sötnosarna uppfyller inte bara sitt jobb med bravur utan är även så behändiga och nätta i sin storlek..
 
 
CAPiDi Babylarm är ett användarvänlig och okomplicerad babyvakt, med en föräldraenhet som även ett syskon eller mor & farförälder klarar av att hantera. Båda enheterna är självstående och båda har bältesclip så de enklare kan fästas i byxan eller i barnets säng. Två laddare med sladd medföljer och vi tycker det är toppen att sladden kopplas in direkt till enheterna istället för att babyvakterna ska laddas i ett ställ. Även ett stort plus för att de laddas med USB-kabel och därmed kan kopplas in i bilen, datorn etc. Batteritiden har varit toppen och enheterna har kunnat användas varje förmiddag/kväll i minst en vecka utan att behöva laddas. Det tar dock ca 4timmar att ladda upp enheterna vid första laddningstillfället vilket kan vara bra att veta. Likaså har räckvidden fungerat utan problem, även genom tjockare stenväggar och ska även klara av ett längre avstånd upp till hela 800 meter.
 
 
Vi har dock bara använt larmet med att avstånd på ca: 30-50 meter och längre bort än så kommer vi troligtvis heller aldrig att använda det. Då larmet för oss bara fungerar som en förstärkande hörsel ifrån barnsängen uppe på övervåningen medans vi befinner oss här nere. Eller som extra hjälp för oss när Emil eller Elton sover middag ute i sina vagnar på altanen. CAPiDis babyenhet kan slås på och av, och ljudkänsligheten kan justeras. På föräldraenheten kan man välja att använda vibrationsfunktionen och att höja eller sänka ljudet. Det finns även en grönlysande indikation på om föräldraenheten har kontakt med babyenheten, skulle den tappa kontakt lyser den rött och en ljudsignal hörs. CAPiDi har fungerat pålitligt och varit enkel att använda för oss. Som en rolig detalj går det dessutom att byta ut fronterna/skalen på enheterna och på sådant sätt få en mer personlig design. Vilket vi gillar!
 
 
Foto: Isabella, rustaupp.se
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux