Älskar kontrasterna av att kunna åka i väg och njuta av naturen å alla ytor.


 
Hoppas att ni alla fina har haft en bra vecka och har haft möjligheten att njuta av sommarens sista andetag precis så som vi nu har gjort. I början av veckan valde vi nämligen att stänga av våra mobiltelefoner och andra tekniska aparater helt för en stund. Vi packade sedan snabbt ihop lite badkläder, mjukisbyxor och andra nödvändigheter för att sedan åka hem till min syster och Eltons gudfar. Eller "packade snabbt ihop" var väll kanske att ta i..
 
 
För med fyra kids tar det minst 40min nu för tiden att bara få in hela cirkus-familjen i bilen. Jag hann väll även med att packa om väskorna si så där tolv gånger då Edwin och Emil samtidigt plockade ur över hälften av det som jag redan hunnit packat ner. Min syster bor som tur var bara 25min bort ifrån oss så det blev ingen lång och energikrävande bilresa ner dit som tur var. Ungarna hann därmed även ta sig ett långt kvällsdopp i poolen, springa av sig i deras stora trädgård och plocka massor av frukter & bär. 
 
 
När Emil fick välja vad han ville i Moster-Rosannas trädgård. Ja men då valde han självklart dom fem största stenarna som håller näten på plats. Vilket var ett stentufft val och han var så bestämd. Själv valde jag gurkor och vindruvor medans Edwin plockade famnen full av päron. All frukt var dock inte helt mogen än. Men jisses vilken skördefest det kommer att bli framöver sedan. För träden var så fulla och tunga av all frukt. Jag älskar verkligen kontrasterna av att kunna åka i väg hem till syrran och njuta av naturen å alla stora ytor. Vi har visstas så mycket här nere i sommar nu att hela familjen nästintill ser på Rannas & Johns hem som våran egna sommarstuga, samtdigt som våra familjeband har blivit ännu starkare.
 
 
Men hemma är det rätt så skönt att vara igen nu också. Att åka i väg på dagarna är bra skönt men nätterna vill vi helst spendera på hemmaplan. För annars blir det inte mycket sömn för någon av oss. Nu är det dessutom bara en vecka kvar av sommarlovet här hemma innan skolorna börjar igen. Så i dag ska vi förbereda lite mer inför det. Höstkläderna ska prövas och jag själv ska även testa en ny bikini så här lagom tills att sommaren snart är över. För om knappt 2månader kommer vi att packa väskorna igen och då flyga ner till röda havet. Barnens mormor ska även följa med oss ner på denna resan vilket bjöd upp till höga glädje rop. Detta blir nämligen första gången någonsin som vi kommer ha resesälskap med oss. Så bara det faktum att mamma nu sagt ja till att följa med oss kommer göra resan till en stor succe! 
 
Foto: Isabella
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux