Diy tips: Kallskurna snittar i form av små grävmaskiner!

 
 
I går spelade det ingen roll hur långt in jag än grävde i kylen för den ekade tom och vi behöver storhandla. Men att åka och handla med alla kidsen är som att få huvudet överkört av en bulldozer. I stället valde jag att trolla med knäna och gjorde det bästa av det som fanns kvar hemma. Vilket resulterade i kallskurna snittar i form av små grävmaskiner. 
 
 
 
Det blev gående bord här hemma till slut. Med morötter liknandes vägkoner, köttbullar som stenblock och små grävskopor av korv & ost. För allt som behövdes till detta pyssel var: Korv, ost, sugrör och lite fantasi. Till efterätt mummsade vi sedan gemensamt i oss en megastor vattenmelon. För är det något som mina små älskar och samtdigt aldrig kan få nog av så är det just melon.
 
 
"YOU DON'T HAVE TO BE GREAT TO START,
BUT YOU HAVE TO START TO BE GREAT!" 
 
Gårdagskvällen avrundades sedan med en kvällsturnering i pingis. Vi försökte samtidigt lärar barnen tålamod, att inte säga fula ord och att vinna inte är allt. Jo det gick ju faktiskt helt strålande tills vi vuxna själva förlorade stort. Har du också en vinnarskalle?
 
 Foto:Isabella
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux